Pagina 1 din 1

Inspecții la clasa

MesajScris: 07 Apr 2021, 13:46
de p1a2g3
Directorii trebuie sa efectueze inspectia periodică la clasa dar nu se face diferenta intre numarul de ore din norma profesorului. Indiferent de nu numar, 2, 3, 5 sau 18 directorul asistă in ultima banca o ora intreaga si nici nu vor sa audă sa stea mai putin sau sa inspecteze mai mult titularii. Este cineva are poate sa le bage mințile în cap? Cei care au ore în 3 scoli stau cu directorii pe cap 3 ore la norma si titularii râd de prostii care nu au ce sa le faca.

Re: Inspecții la clasa

MesajScris: 07 Apr 2021, 19:10
de sportiv
p1a2g3 scrie:Directorii trebuie sa efectueze inspectia periodică la clasa dar nu se face diferenta intre numarul de ore din norma profesorului. Indiferent de nu numar, 2, 3, 5 sau 18 directorul asistă in ultima banca o ora intreaga si nici nu vor sa audă sa stea mai putin sau sa inspecteze mai mult titularii. Este cineva are poate sa le bage mințile în cap? Cei care au ore în 3 scoli stau cu directorii pe cap 3 ore la norma si titularii râd de prostii care nu au ce sa le faca.

În CP se aprobă graficul de asistențe ale directorilotr avizat apoi de CA. Nu poate merge numai pe ,,la unii” și nici atunci când ,,îl taie pe el capul”! Art. 272 din L1/2011