Pagina 1 din 1

Vizualizare/ Descarcare

MesajScris: 11 Mai 2020, 09:30
de camelia_luca
Buna ziua, sunt" noua"(in sensul ca nu am mai publicat pana acum fisiere), si am incarcat accidental un material cu un titlu gresit. Cum il pot sterge? De asemenea as dori sa stiu daca materialele pe care le-am incarcat si apar cu "vizualizare" pot fi descarcate, si daca nu, cum pot modifica spre a putea fi utilizate de colegi, nu doar vizualizate. Intreb acest lucru pt ca nici eu nu pot descarca materialele altor colegi, care mi-ar fi utile in activitate. Va multumesc!

Re: Vizualizare/ Descarcare

MesajScris: 12 Mai 2020, 23:32
de emil
camelia_luca scrie:Buna ziua, sunt" noua"(in sensul ca nu am mai publicat pana acum fisiere), si am incarcat accidental un material cu un titlu gresit. Cum il pot sterge? De asemenea as dori sa stiu daca materialele pe care le-am incarcat si apar cu "vizualizare" pot fi descarcate, si daca nu, cum pot modifica spre a putea fi utilizate de colegi, nu doar vizualizate. Intreb acest lucru pt ca nici eu nu pot descarca materialele altor colegi, care mi-ar fi utile in activitate. Va multumesc!


Nu stim ce sa stergem?

Raportati lucrarea!

Re: Vizualizare/ Descarcare

MesajScris: 20 Mai 2020, 08:44
de camelia_luca
Am intrebat deoarece apare optiunea descarcare doar daca deschid de pe telefon. Pe computer, in Crome lipseste... In ceea ce priveste stergerea unui material propriu, trebuie sters de catre administratori ( care de altfel au fost tare draguti si m-au ajutat, lucru pt care le multumesc) :)

Re: Vizualizare/ Descarcare

MesajScris: 20 Mai 2020, 11:22
de emil
camelia_luca scrie:Am intrebat deoarece apare optiunea descarcare doar daca deschid de pe telefon. Pe computer, in Crome lipseste... In ceea ce priveste stergerea unui material propriu, trebuie sters de catre administratori ( care de altfel au fost tare draguti si m-au ajutat, lucru pt care le multumesc) :)


Va rog sa trimiteti un printscreen cu ceea ce se intâmplă în Chrome sau alt browser.
Da, v-am șters materialul după ce l-ați raportat.

Succes!