Pagina 1 din 1

Titularizare

MesajScris: 24 Mar 2021, 21:09
de AdiNap2a
Bună seara! Am absolvit liceul pedagogic acum doi ani și aș vrea să profesez in învățământul preșcolar îmi poate spune cineva va rog frumos care sunt pașii de urmat pentru a mă înscrie la examenul de titularizare? Va mulțumesc anticipat! O seară frumoasă!

Re: Titularizare

MesajScris: 25 Mar 2021, 14:36
de sportiv
Având dublă specializare (educ./înv.) puteți să optați pentru una dintre ele (cea de la preșcolar, am înțeles)! Pentru asta trebuie să vă înscrieți la concursul de titularizare (în jud. dv) , pentru a fi repartizată, funcție de medie și posturile existente, la o unitate școlară! P.S. Aici puteți găsi ce vă interesează!
https://www.google.com/search?q=metodol ... e&ie=UTF-8

Re: Titularizare

MesajScris: 25 Dec 2022, 16:59
de Myprettyshirts
Buna ziua. Am terminat facultatea de Pedagogie a invatamantului primar si prescolar in anul 2014. Dupa terminarea studiilor , parintii mei au primit oportunitatea de a lucra in Spania si eu am plecat cu ei. Nu am dat niciodata titularizarea
Insa am hotarat sa ma intorc in Romania in 2023 si, avand aceasta facultate terminata as dorii sa intru in sistem, insa nu stiu daca mai este posibil.
Se poate sa ma inscriu la exemenul de titularizare in mai sau macar la cel de suplinitori in August? Sau trebuie sa dau niste echivalari/ sa fac niste cursuri de recuperare ?

Re: Titularizare

MesajScris: 28 Dec 2022, 20:04
de Alexis1
BUNA.da poti sa te inscri linistita la titularizare in mai.licenta ta nu expira poti oricand sa intri in sistem

Re: Titularizare

MesajScris: 29 Dec 2022, 22:51
de Myprettyshirts
Alexis1 scrie:BUNA.da poti sa te inscri linistita la titularizare in mai.licenta ta nu expira poti oricand sa intri in sistem


Multumesc mult ! <3