Pagina 1 din 1

RESTRANGERE ACT.

MesajScris: 31 Ian 2011, 22:07
de nemesis69
DORESC O PARERE AVIZATA!INTR-O SCOALA TIP STRUCTURA,CU TREI POSTURI (UNUL ESTE SIMULTAN)CADRE TITULARE,IN URMA RESTRANGERII DE ACT. DISPARE UN POST SI SE INFIINTEAZA UN AL 2-LEA SIMULTAN.MENTIONEZ CA UNUL DINTRE TITULARI ESTE IN CCC PANA IN OCT.2011.FUNCTIONEAZA PRINCIPIUL CONTINUITATII IN CAZUL TITULARULUI CARE A PREDAT DEJA LA SIMULTANUL EXISTENT(SI CARE SE PASTREAZA?)LA UN EVENTUAL CONCURS VA PARTICIPA SI TITULARUL AFLAT IN CCC?PARTICIPA LA CONCURS NUMAI CADRELE SCOLII-STRUCTURA SAU ALE INTREGII SCOLI(INCLUSIV SCOALA DE CENTRU)?

Re: RESTRANGERE ACT.

MesajScris: 31 Ian 2011, 22:36
de rofi3
Este foarte greu de citit mesajul scris cu majuscule . Va rog ca pe viitor sa scrieti fara majuscule .
Aveti la acest link un posibil raspuns:
viewtopic.php?f=45&t=16908&hilit=restrangere+activitate

Re: RESTRANGERE ACT.

MesajScris: 31 Ian 2011, 22:59
de nemesis69
Multumesc pentru raspuns!ma intrebam cum se aplica totusi principiul continuitatii,care,conform metodologiei ,primeaza.Eu am o vechime in unitate de 10 ani,colega de 1an.Fisa de evaluare nu puncteaza acest aspect.Chiar nu mai conteaza?

Re: RESTRANGERE ACT.

MesajScris: 14 Iul 2012, 11:44
de sega35
Nu mai e ca pe vremea lui Ceausescu: te-ai fixat pe post si nu te mai urneste nimeni din loc. Pe parcursul anilor fiecare cadru didactic trebuie sa se orienteze in asa fel incat, pe langa activitatea la clasa, sa fie implicat in cat mai multe activitati extrascolare sau chiar comisii. Cu activitatile extrascolare nu sunt in totalitate de acord, dar asa sunt stabilite criteriile de punctaj. Acum asa merg lucrurile: multe cursuri facute (atentie! cu credite multe si transferabile), multe activitati extrascolare si implicare in cat mai multe comisii. Cei mai norocosi sunt cei "hiperactivi" sau care nu au o familie (sot, copii).

Re: RESTRANGERE ACT.

MesajScris: 14 Iul 2012, 21:04
de sportiv
sega35,
Se pare că ai ceva cu cei care s-au născut mai devreme! :oops: S-a discutat foarte mult pe tema activităţilor extracurriculare şi extraşcolare,care s-au punctat şi se punctează foarte mult în comparaţie cu activitatea la clasă. Colega noastră se întreba de ce nu se punctează şi vechimea,care ar fi mai corect de luat în seamă decât acele activităţi pe care le desfăşurăm şi ,,îngroşăm ,, portofoliul. În cazul de mai sus una are 10 ani si cealaltă 1 an.Nici măcar nu a trecut ex de definitivare în învăţământ!
Nu sunt de acord cu exprimarea ,,să se orienteze,,-nu mi se pare cea mai corectă,pentru că mulţi (chiar foarte mulţi) doar asta fac se orientează!Credcă eşti la curent cu modalitatea de inscriere la cursuri prin faimoasele CCD-uri,cu posibilitatea ,,achiziţionării,, :shock: de credite în urma unor cursuri plătite , ori Dumnezeu mai ştie, ce alte învârteli!
Oricum, îmi place ca ne dai lecţii!
Acum asa merg lucrurile: multe cursuri facute (atentie! cu credite multe si transferabile), multe activitati extrascolare si implicare in cat mai multe comisii.

Toate bune,tuturor!