Pagina 1 din 1

reviste scolare

MesajScris: 07 Iun 2007, 22:40
de munmar
Buna seara,
sunt incepator in redactarea unei reviste scolare si nu stiu ce barem ar trebui sa ating pentru a participa cu publicatia(o revista de stiinte adresata elevilor de liceu)la concursul judetean de la CCD!
Unde pot gasi criterii de participare si care sunt exigentele?
Am "scos"pana acum 2 nr. si au avut succes in liceul nostru dar mai departe? la avizati? cum trebuie s-o prezentam? ce reguli trebuie sa respectam in redactare pt. a fi la superlativ apreciata? cine stie poate ma ajuta!
Va multumesc frumos!

MesajScris: 25 Iul 2007, 00:58
de livioara
Ma gandesc, participand la un anume concurs de la CCD, de care amintiti, chiar acolo sa va interesati de criteriile de concurs. Pana la criteriile cu pricina, elevii sunt cei mai in masura sa dea nota de trecere revistei. Daca pe ei ii intereseaza continutul revistei si o solicita , se implica in imbogatirea ei, asta conteaza cel mai mult. Succes si postati un numar si la sectiunea reviste, aici pe didactic, poate cine stie, primiti ceva sugestii de la colegi.

MesajScris: 12 Apr 2008, 23:53
de anigoga1959
Si eu sunt redactor sef la o revista pentru invatamantul preprimar din Gorj si am participat in ultimii 5 ani la concursul judetean al revistelor scolare, unde mereu am obtinut premiul I. Criteriile de participare le-am aflat de la I.S.J.Gorj ;i de la C.C.D.Gorj.
Succes in activitatea redactionala!