Pagina 1 din 1

Salarizare incorecta

MesajScris: 09 Ian 2007, 23:54
de danabeianu
As dori sa stiu care este salariu pentru functia de bibliotecar cu vechime in munca de peste 15 ani?Am un salariu de 406RONin prezent.Cum trebuie sa procedez sa trec la alta treapta de salarizare?Pot recupera din urma deferentele daca am fost incadrata gresit si remunerata necorespunzator?

MesajScris: 13 Ian 2007, 20:11
de nene2002
Depinde de studii S. SSD, M
Daca nu va fost calculat gresit puteti recupera in instanta.(pentru eventuala consultanta folositi http://slimm.uv.ro/forum/ unde aveti si Consultanta Jurididica

Salariile la bibliotecari se incadreaza intre un minim si maxim

MesajScris: 19 Feb 2007, 14:02
de noreta
Step by Step - salarizare
Ce parere aveti despre salarizarea invatatorilor care lucreaza la clasele de Step by Step?Vi se pare ca e firesc sa fie retribuiti la acelasi nivel cu cei care lucreaza la traditional?In prezent eu lucrez la o clasa de inv. traditional si stiu ca norma mea saptamanala este de 18 ore pe cand colegele mele de la Step stau in scoala 30 de ore saptamanal.In fiecare zi si ele au nevoie de un timp pentru pregatirea lectiilor de a doua zi ca si cele de la traditional.Daca nu ar fi nevoie de doua invatatoare in intervalul orar 10- 14, atunci ar putea lucra in schimburi, de la 8 la 12 , respectiv de la 12 la 16!! Mai este valabila zicala "Munca se plateste" sau are acoperire doar in alte domenii de activitate, exclusiv invatamantul.Imi veti spune ca singure si-au ales sa lucreze in alternativa. Este adevarat, dar cineva tot trebuia sa faca acest pas pentru ca venim in intampinarea asteptarilor parintilor , care nu pot sa-si supravagheze copiii.Daca n-ar exista alternativele, parintii si-ar plati un supraveghetor pentru copii. Nu sugerez ca ar trebui sa plateasca parintii pe dascali dar cred ca ar trebui acordat , de la MEdC , un spor de alternativa.Ce credeti?

Salariu Incadrare Bucatar

MesajScris: 09 Apr 2007, 21:36
de elena_sim
As dori sa stiu care este salariul de incadrare pentru bucatarul dintr-o grainita cu 5 grupe, o frecventa medie de 125 de copii.

O alta intrebare ar fii daca functia de ''muncitor V'' este indentica cu cea de bucatar.


Merci.

STEP BY STEP

MesajScris: 11 Apr 2007, 01:04
de ine_li
Draga Noreta!
Ar fi bine ca si cei din minister sa sesizeze acest lucru! ! ! :shock: Bineinteles , ca ar trebui sa existe ceva diferenta la salarizare, chiar daca EI "stau stramb, dar ar trebui sa gandeasca DREPT". :)