Pagina 1 din 1

Comparatie: Scoala romaneasca - Tribuna invatamantului

MesajScris: 01 Aug 2006, 11:37
de iliep
Am gasit o revista noua in cacelarie. La inceput am crezut ca este Tribuna Invatamantului. Am spus ca in sfarsit au renuntat la conceptul invechit si stilul comunist, insa era Scoala romaneasca. Incercati sa le comparati.
www.scoalaromaneasca.ro - www.tribuna.as.ro

MesajScris: 10 Sep 2006, 22:09
de livioara
Imi doresc o publicatie a cadrelor didactice in care sa gasesc articole despre realitatea scolii romanesti nu referate din metodici sau de pe internet, o publicatie vie. Cred ca daca ar culege cineva informatiile de pe forum ar alcatui saptamanal un numar de ziar: cu lucruri de calitate, informatii juridice, cu jocuri, cu imagini, cu tot ce gasim aici.

MesajScris: 31 Oct 2006, 17:05
de rodi_filimon
Dupa parerea mea este o idee excelenta!

MesajScris: 29 Sep 2007, 15:36
de dirigintele_83
si eu zi sa aiba in vedere si parerea profesorilor

comparatie

MesajScris: 17 Feb 2008, 23:51
de nastase
iliep nu are dreptate sau nu cunoaste bine

referitor la comparatia TRIBUNA INVATAMANTULUI-Scoala romaneasca, ceam observat eu
-in Scoala romaneasca au acces la opinie lideri de sindicate politicieni
hartia este de calitate- inseamna ca au fonduri
-in Tribuna invatamantului paleta este larga, are acces la opinie si cel de sus si cel de jos,si cel mai mare si cel mai mic, si cel mai bogat si cel ma sarac, deci am vazut si lideri de sindicat, si inspectori,si cel de unde se agata harta-Botosani si educatorul si doctorandul si studii si cercetari mai curand am observat ca ii protejeaza pe cei care nimeni nu ii asculta -educatorul institutorul, profesorul din Inv preuniversitar.Sorin Cristea fidel publicatiei cu articole care mi-au prins bine la gradul II.-referitor la teoriile invatarii..
Mai curand am vazut ce mi-a placut in mod deosebit interviul cu fostul ministru al Invatamantului Mircea Miclea referitor la Raportul asupra educatiei in Romania, pe care sper sa-l gasesc on-line.Si Adomnitei imi pare ca va construi ceva pentru Invatamantul romanesc...