Pagina 1 din 1

Problema la scoala

MesajScris: 01 Apr 2015, 00:13
de carminarotea
Buna, am si eu o problema.....
Totul a inceput la ora de istorie, la care am fost ascultata,raspund corect la primele intrebari iar la ultima..pas.. ma blochez.... nu stiam raspunsul(credeam ca este vina mea). Ca pe urma sa vad ca nu ne-a predat ce pretindea eu sa cunosc, mai exact un an. Ii spun doamnei ca nu ne-a predat informatia iar colegii mei au confirmat.
Urmatoarea ora stau, scriu lectia dictata ca orice elev corect, in timp ce unii dintre colegii mei faceau harmalaie mare si nu au scris o boaba(pe toti ii ameninta cu absenta si puncte la purtare). Acum vine greseala majora: banca mea este mica si are si un fel de loc pentru calculator in ea (nu stiu sigur ce este) imi sprijin picioarele pe acel sertar si genunchii mei se vad deasupra bancii. Scandal, mi-a pus absenta (cand eu am fost la toata ora prezenta cap coada) spusa la diriginte pentru ca ~am tras-o la raspundere~ si pentru ca ~stateam cu picioarele ridicate~.
Iar acum risc sa imi scada 2 puncte la purtare in timp ce elevii care au gura mare si ii comenteaza nu primesc nici o sanctiune.
Intrebarea mea este daca :
1. Este corect sa imi puna absenta cand eu am fost toata ora prezenta ?
2. Sa fiu singura sanctionata pentru cele explicate mai sus, cand ceilalti nimic...?
Toate astea ma deprima rau :(

Re: Problema la scoala

MesajScris: 11 Apr 2021, 22:29
de 2731015211669
RECLAM-O LA INSPECTORATUL SCOLAR!

Re: Problema la scoala

MesajScris: 12 Apr 2021, 20:53
de sportiv
2731015211669 scrie:RECLAM-O LA INSPECTORATUL SCOLAR!

Poți s-o aștepți la cotitură! :P Poate o rezolvă dl ministru! :oops: Răspunsul, chiar, este al unui cadru didactic?

Re: Problema la scoala

MesajScris: 14 Apr 2021, 20:52
de Lenupin
Sfatul meu este să discuți cu dirigintele/ diriginta, apoi, împreună, cu profesorul respectiv. Să-ți expui problema și punctul de vedere și să afli și părerea cadrului didactic. Uneori același lucru poate fi văzut diferit dacă este privit din unghiuri diferite.