Pagina 1 din 1

comenzi autocad

MesajScris: 12 Feb 2009, 09:48
de sandu306
va rog frumos daca cineva poate sa imi dea un indiciu unde gasesc explicarea comenzilor interfetei autocad 2007,comanda trm,extend,fillet,etc la un nivel pentru liceu cum se lucreza cu comenzile din interfata si eventual exemple simple.
va multumesc frumos si astept raspuns.

Re: comenzi autocad

MesajScris: 07 Ian 2013, 18:58
de andreiaura64
Buna ziua. Imi pare rau dar abia acum am descoperit ca am un mesaj si ma grabesc sa va raspund.
Eu predau la clasa a XIIa CAD si am manual si cartea "Autocad in 3 timpi" care este exact ca programa clasei de constructii. Pentru mecanica sau "proiectant CAD" nu stiu programa,dar termenii importanti fiind aceeiasi ii puteti lua din aceste carti . De unde sunteti?

Re: comenzi autocad

MesajScris: 02 Noi 2022, 21:46
de marijuan
sandu306 scrie:va rog frumos daca cineva poate sa imi dea un indiciu unde gasesc explicarea comenzilor interfetei autocad 2007,comanda trm,extend,fillet,etc la un nivel pentru liceu cum se lucreza cu comenzile din interfata si eventual exemple simple.
va multumesc frumos si astept raspuns.


Desi am vazut tarziu subiectul, poate le e de folos altor utilizatori. Interfata Autocad poate pune probleme de la o versiune la alta, asadar solutiile sunt aici - lectii video gratuite:
https://www.youtube.com/watch?v=QfqiuED1rOU
https://www.youtube.com/watch?v=NIgKiTM61-0
https://www.youtube.com/watch?v=vrSpn23EDo0

Re: comenzi autocad

MesajScris: 30 Mai 2024, 11:42
de cazimirtudoran1
Eu am fost foarte mulțumit de cursurile Autocad pe care le-am luat de aici https://www.softedu-magazin.ro/ și am folosit cardul Pluxee, de abia aștept să intre banii anul viitor, să cumpăr și celelalte materiale.