Pagina 1 din 1

discipline tehnice vs chimie

MesajScris: 24 Iul 2016, 20:23
de vra1994
Bună! Peste un an termin facultatea de chimie alimentară. Fac și modulul 1 psiho-pedagogic. Din păcate nu pot preda chimie, ci discipline tehnice (asta dacă fac și master și modulul 2) :? . Dacă mă înscriu la master pe chimie aș putea să predau această disciplină? Mulțumesc!

Re: discipline tehnice vs chimie

MesajScris: 12 Sep 2016, 21:07
de robertino24
Buna seara vra1994,

Da, din pacate cu specializarea ta nu poti preda chimie ci doar tehnologie chimica la liceele tehonologice de profil chimic sau alimentar si care au in aria curriculara aceasta disciplina.

Pe seitul edu.ro ar trebui sa gasesti Centralizator 2010 _cultura generala care se refera la disciplina de predare in invatamant (teoretic) in functie de specializarea absolvita si Centralizator 2010 _discipline tehnologice_pregatire_instruire_practica se refera la disciplina de predare in invatamant tehnologic in functie de specializarea absolvita.

De incurajare iti pot confirma ca daca inaintezi cu un Master corespunzator centrilazatorului pentru cultura generala si vei urma in paralel si modulul pedagogic nevel II poti preda chimie atat la gimnaziu cat si la liceu.

Multa bafta in continuare,