Pagina 1 din 1

Grupele germane

MesajScris: 29 Aug 2007, 16:16
de puca
Grupele germane beneficiaza de cele mai putine materiale de specialitate.Educatoarele de la grupele cu predare in limba romana sunt interesate sa initieze proiecte de colaborare cu grupele romane din diferite localitati sau din alte tari .Educatoarele de la sectiile cu predare in limba germana nu se vad nicaieri,nu se implica in nimic de ce ?
Aveti idei sau dorinte? Haide-ti sa incercam si noi!!!
Va astept cu pareri si idei.[color=blue][/color][size=18][/size]

pentru doamna puca

MesajScris: 02 Sep 2007, 13:25
de monica_fulop
Si eu sunt la grupa germana si as dori o colaborare cu mai multe educatoare dar din pacate cum ati mentionat nu stiu unde sunt . Eu sunt din Timisoara. Astept un raspuns.

Pt Monica

MesajScris: 05 Sep 2007, 14:50
de puca
Sunt încăntată ca mai este cineva interesat.Eu sunt din Sibiu,am gr.germană combinată.Putem să discutăm depre planificarea anuală şi semestrială,despre programe,proiecte ,orice.Poate reuşim să atragem cât mai multe colege şi facem un parteneriat naţional.Ar fi bine nu ?
Aştept propuneri !

pentru puca

MesajScris: 05 Sep 2007, 18:35
de monica_fulop
Ma bucur ca mi_ai raspuns as dori sa facem un parteneriat si sa vorbim despre planificare cum o faci tu? astept raspuns. Chiar o colaborare intre gradinite.

pentru Moni

MesajScris: 05 Sep 2007, 20:27
de puca
Cred că ar trebui să ne gândim bine la o tematicâ specificâ.Mai nou toatâ lumea merge pe tradiţii şi obiceiuri .Ar fi o idee.Spune si tu ceva.Tradiţii si obiceiuri specifice minoritătii germane.Este o temă vastă şi frumoasă.Ce zici?Mâine dacă ai timp mai putem să vorbim.

grupele grmane

MesajScris: 06 Sep 2007, 22:06
de monica_fulop
Eu anul trecut am facut un proiect extrascolar cu obiceiuri si traditii de sfintul Martin. A iesit foarte frumos. Hai cumva sa incercam o colaborare intre grupa ta si a mea stiu ca sunt ceva pucte in plus pentru un parteneriat. Eu nu prea am facut parteneriat poate sti tu cum se face. Ar fi frumos sa gasim cum ai zis tu si alte educatoare de limba germanasa colaboram impreuna. Cand suntem mai multe avem ideei mai bune, dar din pacate nu stiu unde sunt cum zici si tu.

MesajScris: 07 Sep 2007, 18:36
de puca
Am să-ţi dau adresa mea de e mail şi poate este mai uşor să vorbim.Am avut parteneriate cu clasele germane de la noi din Sibiu,cu grşdiniţe din judeţ,cu biserica am multe parteneriate.Am să încerc să schiţez un parteneriat,am să te rog să îmi spui dacă eşti de accord.Va trebui să îmi dai apoi nişte date despre tine,grupă şi gădiniţă.Il voi scrie în limba română cu activitşţile în limba germană ca să poată fi aprobat de directorii unităţilor noastre şi de inspectoratul şcolar.Numai aşa un parteneriat are legalitate,valorează puncte.Ce zici pornim?

planificare

MesajScris: 07 Sep 2007, 18:59
de monica_fulop
Da sunt deacord si astept sa imi scri adresa ta . Atunci putem vorbi mai multe. Am si eu o intrbare cum faci tu planificarea. Eu anul asta am grupa mijlocie si mare si de exemplu la matematica cum faci scri tema in planificare de exemplu pentru grupa mijlocie si in alta zi pentru grupa mare sau scri numai o tema si o mai coplici putin pentru grupa mare. Multumesc pentru colaborare.

MesajScris: 07 Sep 2007, 19:08
de puca
Am uitat să scriu. Cred că sunt tare obosită: masobio2001@yahoo.com
Acum sunt acasă.

MesajScris: 07 Sep 2007, 19:17
de puca
Aceiasi adresa este si pt.Messenger.

MesajScris: 22 Sep 2007, 08:07
de monica_fulop
Buna sunt Monica ce se intimpla ca nu mai scris de mult.Astept cat mai repede parteneriatul.