Pagina 1 din 1

Lucrare Grad I

MesajScris: 16 Aug 2007, 16:19
de simonika2
vreau sa cumpar urjent lucrare de grad I cu tema Calitati motrice la clasele V VIII rog seriozitate plata cu card sau orice alta modalitate se doreste

simonika2

MesajScris: 17 Aug 2007, 12:05
de maia
Draga mea,daca doresti sa lucrezi pe mai departe in invatamant,mi se pare normal sa faci cercetare,sa poti elabora o lucrare de gr I.
E penibil ca ceri mila.Pe vremea cand eu am dat gradul I,era concurs,locurile erau limitate pe judete, te validai daca iti faceai singur lucrarea si partea de experiment.Nu vreau sa ma intelegi gresit,dar uite,dai motiv ,,carcotasilor" sa ne judece si nu e bine.
Iti doresc succes si hai la treaba ....ca incepe scoala:)))))

Lasa ne

MesajScris: 17 Aug 2007, 12:25
de simonika2
Mersi mamaie ....de comunisti de astia ca matale suntem satui ....si nu cer mila ...cer sa cumpar ceva daca poti intelege asta bine daca nu du te pe aleea cu statui stai still acolo fa frumos si poate ti pica un catel sa ridice picioru din urma ..

lucrare gr I

MesajScris: 17 Aug 2007, 13:00
de maia
,,Razbunarea cea mai crunta ,este cand.........dusmanul tau,e silit a recunoaste,ca esti BUN si dansu-i RAU"!!!!!!!!!!???????????
mult successsssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Lucrare Grad I

MesajScris: 02 Oct 2009, 19:56
de mihaelaa77
urat sa te erijezi in fata oamenilor implicit noua ca profesor.limbaj de mahala nu m-am putut abtine sa nu comentez tupeul rusinos al tau.aici cauti sa te perfectionezi,sa imprumuti idei novatoare,nu sa inveti cum sa faci o medie aritmetica.mai fa o data facultatea...rusine sa jignesti.. :D am crezut ca publici niste idei interesante,altfel nici nu-mi dadeam interesul sa te citesc,hm.