Pagina 1 din 1

Programa seral

MesajScris: 27 Ian 2005, 20:27
de simonaconstantin
Va rog, indicati-mi unde pot gasi curriculm-ul pentru Informatica - Tehnologii Asistate de Calculator pentru filiera Tehnologica, profil Tehnic, invatamant SERAL, clasele XI, XII, XIII. Si, eventual, planificari anuale. Va multumesc.

Re: Programa seral

MesajScris: 04 Sep 2005, 14:41
de Vizitator
simonaconstantin scrie:Va rog, indicati-mi unde pot gasi curriculm-ul pentru Informatica - Tehnologii Asistate de Calculator pentru filiera Tehnologica, profil Tehnic, invatamant SERAL, clasele XI, XII, XIII.

Marturisesc anume ca si eu m-am lovit de programa la SERAL. Dupa nenumarate cautari pe site-ul MEC am tras concluzia ca multe din curriculele pentru diverse filiere sau forme de scolarizare nu exista. Aceasta se datoreaza faptului ca MEC si-a gasit refugiul posibilei apostrofari a profesorilor gen "m-ati obligat prin programa sa fac baze de date la clasa --- si eu n-am nici macar un calculator de buzunar in scoala" nefacand si neimpunand nici o curricula. Am exagerat sa intelegeti ca lucrurile au stat si in acest mod candva. Acum cam toate liceele au retele si posibil legatura la Net, asa ca ar fi trebuit sa fie incropita si o curricula. Nu stiu sa existe.
La vremea aceea, am adaptat la seral, programa de la zi corespunzator filierei si profilului, scotand o parte din capitole functie de numarul de ore (evident diminuat la seral) si in functie de interesul si nevoile imediate ale elevilor. Aceasta este solutia gasita de mine si nimeni nu mi-a reprosat ca n-ar fi bun. Atasez fisierul ITACtehnicXIXII.zip din care va puteti inspira.