Pagina 1 din 1

Olimpiada de Biologie..Cineva??

MesajScris: 10 Ian 2013, 23:44
de TheBiologist
Salut, a trecut ceva timp de cand astept sa se redeschida forumul de pe olimpiade.ro, insa vad ca problemele nu s-au rezolvat inca, asa ca m-am gandit sa deschid aici un topic.
Sunt clasa a XII-a si pentru ca am incercat si anul trecut la olimpiada de biologie si mi-a placut, insa nu am reusit sa trec de faza judeteana, am revenit anul asta mult mai motivat si pregatit pentru ceea ce va urma.
Voi cu va pregatiti?? Este cineva care merge anul asta?
Astept opiniile voastre in legatura cu olimpiada de biologie, si de ce nu sa dezbatem probleme si intrebari aici, pe forum!

Re: Olimpiada de Biologie..Cineva??

MesajScris: 21 Ian 2013, 00:24
de ANDREOI
salut!eu merg la olimpiada de biologie pe clasa a XI a.Eu invat din manualele aprobate de minister ,totusi cam multicele si ce am observat eu la aceasta olimpiada,adica la subiecte,este ca se pune accentul pe detalii,pe chichite care fac diferenta .este prima mea olimpiada de biologie si sper sa iau macar un premiu la judet.chiar sunt curios cum ti s-au parut subiectele de anul trecut si cam cat ai invat ptr olimpiada de anul trecut?

Re: Olimpiada de Biologie..Cineva??

MesajScris: 24 Ian 2013, 17:37
de TheBiologist
Anul trecut a fost destul de mult de invatat..Eu am luat 81 de puncte la judet, insa nu a fost destul ca sa trec, am fost pe locul doi. Eu invatam mai in fiecare zi, si ma ajutam foarte mult de desene. Imi aduc aminte ca cel mai mult m-am bazat pe manualele de la EDP, Gimnasium si Cd Press, mi s-au parut cele mai complexe... Stiu ca sunt 8 manuale si mi se pare ca au exagerat putin, dar asta e.. Sfatul meu e, ca daca vrei sa faci performanta incearca sa faci cat mai multe legaturi intre notiuni, foloseste-te de desene si evita invatatul mecanic, cel putin nu pe principiul asta sunt facute intrebarile la olimpiada.
Mult succes iti doresc!

Re: Olimpiada de Biologie..Cineva??

MesajScris: 06 Mar 2022, 16:21
de MADAROX
Buna ziua,are cineva modele de subiectele la olimpiada Biologie clasa a 6 a,etapa locala?As dori sa ii dau ficei mele pentru exersare cateva modele.Multumesc anticpat

Re: Olimpiada de Biologie..Cineva??

MesajScris: 10 Mar 2022, 17:22
de alphasorin09
buna ziua