Pagina 1 din 1

Transfer

MesajScris: 10 Ian 2023, 19:15
de ionut_puk
Bună seara , sunt prof.în înv. primar ,titulară pe învățători la o structură.Doresc să mă transfer de la structură la școala de centru ,tot pe învățător.În școala de centru am o colegă titulară pe educatori care dorește să se tranfere pe același post , ambele cu același domiciliu.Mă interesează care dintre noi are prioritate în această situație ? Care sunt pașii ?

Re: Transfer

MesajScris: 23 Ian 2023, 21:24
de RobiPiloiu
Buna seara! Dvs. aveti prioritate deoarece nu schimbati specializarea in timp ce colega schimba specializarea prin trecerea de la Educator la invatator. Cel mai bine e sa intrebati la ISJ despre aceasta situatie.

Re: Transfer

MesajScris: 25 Ian 2023, 01:06
de sportiv
ionut_puk scrie:Bună seara , sunt prof.în înv. primar ,titulară pe învățători la o structură.Doresc să mă transfer de la structură la școala de centru ,tot pe învățător.În școala de centru am o colegă titulară pe educatori care dorește să se tranfere pe același post , ambele cu același domiciliu.Mă interesează care dintre noi are prioritate în această situație ? Care sunt pașii ?

Fiind în aceeași unitate cu PJ nu cred că se numește transfer! :oops: De fapt este obligația directorului de a definitiva încadrarea și a CA de a o valida! Cu alte cuvinte este la latitudinea (alegerea directorului), nu are ,,treabă” ISJ-ul!