Pagina 1 din 1

Optional de muzica va rog???la grupa mare??

MesajScris: 09 Noi 2006, 18:40
de elly_sv
Va rog mult daca mai stie cineva de unde pot lua materiale de gradinita sa-mi dea si mie adresa. sau daca ma puteti ajuta voi. Eu sunt in primul an de activitate abia am absolvit colegiul si am nevoie de o sumedenie de materiale: Exemplu acu caut un optional de muzica si o planificare de grupa mare model. si asi mai avea nevoie de proiecte didactile la saptamana cu aspecte din viata omului si Casa si familia. Va rog mult si multumesc celor ce imi scrieti. Nu stiu nici bine sa umblu pe net.... :(

Opţional " Muguraşi de Bărăgan"

MesajScris: 26 Oct 2008, 10:36
de berciu
Draga mea colegă eate foarte gru să-ţi dau o planificare a acestui opţional. Depinde de zona de unde eşti, nivelul grupe, particularităţile individuale ale copiilor. Dacă ai în clasă 10 copii care să cănte bine ( dacă părinţii au cerut acest lucru, bănuiesc că ai apilcat chestionarul ca părinţii în funcţie de necesităţile copilului) o poţi face.
Se scrie pentru început:
1 denumirea opţionalului;
2 grupa;
3. tabel cu numele şi prenumele copiilor care s-au înscris la opţional ( eu am şi semnătura părinţilor);
4 periada pe care se desfăţoară ( un semestru, un an);
5. obiective;
6 strategii didactice;
7. o planificare a activităţilor sub forma unui tabel ( nr. crt, data, activitatea, mijloc de realizare, locul de desfăşurare)
Notă. Poţi organiza învăţarea unor cântece, audiţie, jocuri muzicale, cântecele din folclor ( de la lume adunate ), şezătoare, concurs-"Tip top minitop", " Cel mai bun interpret", Karaoke, întâlnire cu un solist vocal de renume, rapsod al satului, grupul şcolar al şcolii, etc.
În ceea ce priveşte activităţile inegrate pe tema cerută te rog să mă contactezi la adresa de e-mail.