Transfer- criterii punctaj sau domiciliu ?

Discutii despre modificarile legii invatamantului si a statutului personalului didactic. Opinii, idei, solutii.

Transfer- criterii punctaj sau domiciliu ?

Mesajde feliwhy » 12 Apr 2011, 20:25

Am si eu o intrebare: In cazul unui transfer care este criteriul care primeaza punctajul sau domiciliul?
Avatar utilizator
feliwhy
 
Mesaje: 143
Membru din: 02 Mar 2008, 21:01
Localitate: IZBICENI

Re: Transfer- criterii punctaj sau domiciliu ?

Mesajde costi_52 » 12 Apr 2011, 22:46

Art. 24. (1) Pretransferarea se realizează, la cererea cadrului didactic, respectând condiţiile din prezenta Metodologie, în următoarea ordine:
a. în aceeaşi localitate (comună, oraş, municipiu, municipiul Bucureşti), cu respectarea prevederilor art. 22 alin. (2) din prezenta Metodologie, în ordinea descrescătoare a punctajului;
b. în localitatea (comuna, oraşul, municipiul, municipiul Bucureşti) în care are domiciliul, cu respectarea prevederilor art. 22 alin. (2) din prezenta Metodologie, în ordinea descrescătoare a punctajului;
c. pentru apropiere de localitatea de domiciliu (comuna, oraşul, municipiul), cu respectarea prevederilor art. 22 alin. (2) din prezenta Metodologie, în ordinea descrescătoare a punctajului.

După cum se poate observa, punctajul reprezintă doar stabilirea ordinii în cadrul celor trei criterii de pretransferare, evident, dacă nu este cazul aplicării art. 22 alin. (2):

(2) La ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante, în cadrul fiecărei etape, în ordine mai întâi în etapa de transfer ca urmare a restrângerii de activitate sau prin restructurarea reţelei şcolare şi, ulterior, în etapa de pretransfer la cerere, au prioritate cadrele didactice care sunt titulare în specialitatea postului/catedrei solicitat(e).
costi_52
 
Mesaje: 1511
Membru din: 09 Dec 2007, 17:27


Înapoi la Legislatia privind invatamantul

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator