Termen dosare echivalare

Aceasta sectiune poate fi folosita de catre colegii care simt lipsa activitatii pe forumul Ministerului Educatiei, inchis temporar. Va rugam sa va exprimati opinii, sa ne dati sugestii, sa puneti intrebari, pastrand, evident, un ton civilizat.

Moderator: costi_52

Reguli forum
Va rugam sa respectati neticheta, sa scrieti corect romaneste, sa aveti un ton civilizat. In cazul in care criticati, va rugam sa argumentati.

Termen dosare echivalare

Mesajde pasatcarmen » 10 Ian 2012, 23:19

Va rog sa-mi spuneti care este prima etapa (perioada) in care putem depune dosarele pt echivalare? Desi am intocmit dosarul, am fost anuntata ca nu mai este un termen acum, in ianuarie, asa cum initial am fost anuntata, ci abia in martie e perioada de depunere. Asta ar insemna iarasi sa reiau verificarea documentelor pe care deja le-am pus in dosar, deoarece depasesc termenul de 5 ani retroactiv. Va multumesc.
pasatcarmen
 
Mesaje: 28
Membru din: 26 Oct 2006, 16:52

Re: Termen dosare echivalare

Mesajde sportiv » 12 Ian 2012, 21:48

Din ,,Deșteptarea de Bacău”
,,Graficul de depunere a dosarelor pentru echivalarea competentelor profesionale si a studiilor universitare de scurta durata pentru cadrele didactice a fost modificat. Initial, cei interesati trebuiau sa se adreseze Inspectoratului Scolar Judetean intre 5-20 ianuarie 2012. Acum, odata cu aparitia unui nou ordin al Ministrului Educatiei, s-a stabilit ca: intre 23 ianuarie si 3 februarie 2012 se depun la IŞJ numai dosarele cadrelor didactice care solicita echivalarea studiilor universitare de scurta durata, iar incepand cu data de 2 aprilie 2012 ( potrivit unui grafic zonal ce va fi postat pe site in cursul lunii martie 2012) vor fi depuse dosarele cadrelor didactice care solicita echivalarea competentelor profesionale. ”
Nu știu daca e valabil pentru toate județele,dar cred că da,din moment ce este ordinul lui funerică! :D
Avatar utilizator
sportiv
 
Mesaje: 3123
Membru din: 19 Ian 2008, 19:02
Localitate: Răcăciuni-Bacău

Re: Termen dosare echivalare

Mesajde dorelia » 15 Ian 2012, 13:43

Se mai amana pentru ca trebuie sa citesca,in sfarsit, legea si cei care trebuie sa o puna in aplicare!!!
E greu cu modernizarea statului.....dar si cand o fi....vom trece din nou la abac, betisoare si numaratoare...
Oricum calculatoarele pe care le-am primit acum 4-5 ani din fonduri???!!!! le-au ros sobolanii de noi. Nu mai merge niciunul! De fapt nu au fost puse in functiune niciodata!!!!Acum sunt o gramada de fire si plastic! Interesant ,nu???!!!
dorelia
 
Mesaje: 34
Membru din: 01 Dec 2011, 22:57


Înapoi la Forum EDU

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori

cron