Telefoane Mobile ultima generatie.

Deoarece in dezbaterea deschisa in intalnirea Resurse IT&C in educatie de la Focsani(<a href="http://www.vrancea.ro/unirea2005" target="_blank">www.vrancea.ro/unirea2005</a>), nu s-a reusit atingerea tuturor punctele propuse, va invitam sa va spuneti parerea pe urmatoarele
topicuri...

Telefoane Mobile ultima generatie.

Mesajde pisleag » 04 Mai 2006, 13:11

Buna Ziua. Sunt Pisdleag George din Braila.
Probabil va intrebati de ce am ales forumul Didactic.ro pentru aceasta problema. Va voi spune in urmatoarele cateva randuri.
Am constatat ca telefoanele mobile ce apar in ultima vreme seamana mai mult cu computerele si lumea isi cumpara telefoane mobile de ultima generatie dar nu stie sa le foloseasca la capacitate maxima.
Ma intrebam daca printre atatia profesori de informatica se gaseste cumva un specialist sau daca are vreun prieten specialist pe care sa-l convinga sa se inregistreze aici pe Didactic.ro si sa facem un cerc virtual in care un specialist sa ne predea lectii de folosire a telefoanelor mobile de ultima generatie la capacitate maxima. Chiar ieri am primit de la mama un telefon mobil Nokia 3220 dar nu stiu sa-l folosesc deocamdata decat pe functia de telefon si functia camera foto. Nu stiu sa-i activez functia de filmare. In manualul de utilizare scrie ca arte camera foto-video incorporata.
As dori sa stiu daca se poate sa ma ajute cineva si consider ca ideea cu cercul virtual este una buna menita sa ne ajute pe toti tinerii. Suntem in secolul XXI in era tehnologiei si a informatiei. Si consider ca ar fi necesara introducerea acestei noi materii daca nu in scoli macar in universitati sub forma unui cerc sau sub forma unui cerc virtual aici pe forumul Didactic.ro
Daca se gaseste un profesor specialist sa ne predea aceasta noua materie sa-mi raspunda aici pe forum.
pisleag
 
Mesaje: 1
Membru din: 04 Mai 2006, 12:54

Mesajde dan_r » 04 Mai 2006, 17:48

Manualul (in limba engleza) pentru Nokia 3220 il puteti downloada de la:
http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_3220_UG_en.pdf.
Din pacate, cel in limba romana nu este disponibil la http://www.nokia.ro/nokiaweb/jsp/page.jsp?lid=1&cid=21515 (este o problema pe serverul lor). Insa puteti sa va uitati pe tutorialul lor interactiv (in Macromedia Flash).
De asemenea, ati putea arunca o privire si pe:
http://www.gsmland.ro/viewSpec.php?modelId=220
Opinia ca:
... sa facem un cerc virtual in care un specialist sa ne predea lectii de folosire a telefoanelor mobile de ultima generatie la capacitate maxima.
mi se pare un pic extravaganta, atat cat timp exista Google si o conexiune la Internet... parerea mea :-)
dan_r
 
Mesaje: 5
Membru din: 11 Mar 2006, 10:34


Înapoi la IT&C in Educatie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori