Forum dedicat utilizatorilo care doresc să pună întrebări legate de noua secțiune cu abonament a portalului didactic.ro
Despre materiale pentru profesori, resurse pentru predare, ghid de pedagogie, metodica predării matematicii, abordarea integrată, diplome speciale pentru evenimente, secțiunea de publicitate dedicată școlii,
Moderator: emil
de Ramona_Negrea » 29 Mar 2022, 13:11
Buna ziua! Mi am facut de cateva zile abonament pe didactic premium si am incarcat alt fisier decat cel corect, de doua ori.( PLANIFICARE MATEMATICA A DOUA SANSA). As dori, daca se poate, sa fie sterse. De asemenea, numele utilizatorului as vrea sa fie Ramona.( acum este combina, nu stiu cum am reusit sa l pun pe acesta) Multumesc frumos!
-
Ramona_Negrea
-
de emil » 30 Mar 2022, 22:54
Ramona_Negrea scrie:Buna ziua! Mi am facut de cateva zile abonament pe didactic premium si am incarcat alt fisier decat cel corect, de doua ori.( PLANIFICARE MATEMATICA A DOUA SANSA). As dori, daca se poate, sa fie sterse. De asemenea, numele utilizatorului as vrea sa fie Ramona.( acum este combina, nu stiu cum am reusit sa l pun pe acesta) Multumesc frumos!
Nu putem noi modifica numele de utilizator. Nu aveți nicio lucrare publicată
Emil Onea
-
emil
- Site Admin
-
-
Înapoi la Didactic Premium