maria_oniga scrie:Am trimis spre publicare 4 arhive cu planificarile de chimie si fizica, insa s-au postat doar doua dintre acestea. Avand nume asemanatoare, probabil s-a considerat ca le-am trimis din greseala de 2 ori. Mentionez ca arhivele contin fisiere distincte, de altfel au si nume distincte, insa s-au postat doar cele pentru elevii cu CES.
Va multumesc.
Gabriela-Mitache55 scrie:Bună ziua! În data de 27.09.2018, am postat pe platforma didactic.ro un proiect didactic pe care ar fi trebuit sa-l editez inainte. Deoarece eu nu am optiunea aceasta, va rog respectuos sa-l stergeti. Menționez că numele proiectului este "Si copiii au drepturi!" pentru educatie civica, postat de pe contul Mitache Gabriela.
Va multumesc anticipat!
RodicaClosanu scrie:Bună seara, din păcate în materialul propus astăzi 24.12.2018, ora 18:59, s-a strecurat o greșeală și aș dori să fie șters. Vă rog respectuos să-l ștergeți. Mulțumesc!
tanase30 scrie:TĂNASE ELENA, ID utilizator tanase30, doresc să șterg materialul Evaluarea competențelor fundamentale la finalul clasei a I-a 2021, propus deoarece ma rugat colega mea Iordache Cristina să-l încarc, dar nu doresc să apară Id-ul meu. O sa o rog pe sa se autentifica, și să încarce materialul! Va multumesc!apropo este la vericare conținut
emil scrie:tanase30 scrie:TĂNASE ELENA, ID utilizator tanase30, doresc să șterg materialul Evaluarea competențelor fundamentale la finalul clasei a I-a 2021, propus deoarece ma rugat colega mea Iordache Cristina să-l încarc, dar nu doresc să apară Id-ul meu. O sa o rog pe sa se autentifica, și să încarce materialul! Va multumesc!apropo este la vericare conținut
am sters
Filologcreanga scrie:Vă rog stergeti toate materialele de pe pagina mea
emil scrie:Filologcreanga scrie:Vă rog stergeti toate materialele de pe pagina mea
Lucrarile dvs. nu sunt vizibile public!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator