Stabilirea literelor la clasele paralele

Despre ce facem noi in scoala: proiecte, colaborari, activitati inedite

Ce criteriu considerati ca ar trebui aplicat pentru stabilirea literelor la clasele paralele (acelasi an de studiu) ?

Chestionarul s-a închis pe data de 02 Noi 2006, 14:07

vechimea in invatamant
3
20%
vechimea in scoala
1
7%
tragere la sorti
8
53%
nota de la bacalaureat
0
Niciun vot
cumul de criterii
3
20%

Voturi totale : 15

Stabilirea literelor la clasele paralele

Mesajde ang_ionesco » 03 Oct 2006, 14:07

M-ar interesa cum se stabilesc literele (ordinea) claselor paralele in alte scoli.
La noi criteriul este acela al vechimii in scoala. Eu am propus vechimea in invatamant ca si criteriu (sau un cumul de criterii), dar onor conducerea nu a fost de acord cu acest lucru, desi mie personal mi se parea mai obiectiv, ultimii veniti in scoala fiind "pedepsiti" cu ultima litera (chiar daca au 20 ani vechime in invatamant). Astept sa imi scrieti cum se practica în scolile voastre.
Atasez un sondaj de opinie cu criteriile care ati vrea sa decida ordinea claselor paralele.
ang_ionesco

Mesajde cocalici » 05 Oct 2006, 21:14

Consider ca nu litera clasei da valoarea unui cadru didactic.Am avut la clasa si A si E si C si Bsi am ramas tot eu.La noi literele claselor se face prin tragere la sorti cu biletele.Fara suparare.
cocalici

Mesajde mariro » 05 Oct 2006, 23:27

cocalici scrie:Consider ca nu litera clasei da valoarea unui cadru didactic.Am avut la clasa si A si E si C si Bsi am ramas tot eu.La noi literele claselor se face prin tragere la sorti cu biletele.Fara suparare.

Este ceea ce consider si eu si ceea ce am votat! :lol:
mariro

Mesajde efodorean » 06 Oct 2006, 05:57

La noi in scoala criteriul de stabilire al literei la clasele paralele este ordindea alfabetica a numelor cadrelor didactice. :lol:

Si eu consider ca litera NU este semnificativa.Am avut si litera K ,dar asta nu a schimbat cu nimic valoarea mea.

Mai exista inca,printre parintii,si nu numai!!!,conceptia potrivit careia in clasa A sunt cei mai buni copii! :D Dar practica a demonstrat de multe ori contrariul.
efodorean

Mesajde aniova30 » 08 Oct 2006, 16:31

Si la noi criteriul este dat de tragerea la sorti.
Este de mentionat faptul ca de mai mult timp , nu s-au mai schimbat, noi preferand sa pastram aceeasi litera.
Ma amuza faptul ca putem isca discordie si dintr-o inevitabila numaratoare!
aniova30

Înapoi la Activitati scolare