SPECIAL PENTRU ELEVII DIN CLASA A XII-A

SPECIAL PENTRU ELEVII DIN CLASA A XII-A

Mesajde luciana_1990andreea » 25 Mar 2013, 19:11

Salut!

Mă numesc Andreea-Luciana Urzică și sunt studentă in anul III la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității ,,Alexandru Ioan Cuza,,, Iași.
Daca esti elev(ă) in clasa a XII,prin intermediul acestui mesaj am plăcerea de a te invita să participi la un studiu care vizează stabilirea și urmarirea scopurilor personale, tema în baza careia doresc să îmi realizez lucrarea de licență [/b
Dacă vei accepta să te implici în această cercetare este necesar să răspunzi – prin [b]completarea chestionarului on-line
de aici https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... dVJpWFE6MQ la o serie de întrebări referitoare la CEL MAI IMPORTANT dintre scopurile tale personale pe care ți-ai propus sa îl realizezi in urmatoarele 12 luni (din acest moment până în martie 2014 ) precum și la o serie de întrebări referitoare la ceea ce te caracterizează sau nu.
Te poti gândi și poti nota și scopuri despre care crezi ca le vei realiza mai devreme de un an.
Pentru ca natura acestui studiu presupune existența mai multor etape este bine să știi ca dacă vei fi de acord cu participarea îți voi solicita încă o data să îmi răspunzi la niste întrebari pe aceasta tema. Astfel, aș aprecia foarte mult dacă vei reuși să răspunzi atunci când am să te rog să faci acest lucru.
PENTRU CĂ APRECIEZ PARTICIPAREA TA LA ACEST STUDIU,ITI VOI OFERI DREPT RECOMPENSĂ UN PROFIL INDIVIDUALIZAT CARE VA DESCRIE ANUMITE CARACTERISTICI PSIHOLOGICE CARE IȚI APARTIN.
Te voi informa de fiecare dată ,în timp util, despre perioadele de desfașurare ale studiului,te voi ține la curent cu datele la care va începe a doua etapă și vei avea suficient timp la dispozitie pentru a completa chestionarul.
Ținand seama de toate aspectele menționate mai sus și de detaliile pe care le vei găsi și în indicațiile de completare la accesarea link-ului, sper că te vei numara printre persoanele cu care voi colabora în acest demers, că la final vei putea spune și tu că ai mai aflat câte ceva despre tine și ca acest lucru iti este de folos.
Nu în ultimul rând, dacă ai colegi,prieteni sau cunoștințe care sunt elevi în clasa A-XII-A sau studenți în ultimul an și despre care crezi că ar fi interesați de o astfel de ,,provocare,, te rog să le transmiti și lor acest mesaj.
Mulțumesc pentru colaborare și pentru timpul acordat!

Cu recunostință,
Andreea-Luciana Urzică
luciana_1990andreea
 
Mesaje: 1
Membru din: 01 Dec 2012, 17:56

Înapoi la Bacalaureat

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori