Si cu lectii de fizica va putem spune "Multumim"

Si cu lectii de fizica va putem spune "Multumim"

Mesajde emap » 23 Noi 2005, 15:45

Am deschis acest topic pentru un motiv simplu:
1. Am dorit sa multumesc in felul meu celor care ai stiut sa fie uniti in demersul nostrul; chiar daca nu vom reusi sa obtinem chiar ce am cerut, putem dovedi ca avem si noi forta si mai ales atentionam asupra faptului ca exista o problema in invatamant - peste ani, generatii de tineri ne pot reprosa faptul ca am lasat lucrurile sa curga de la sine. Modul in care va transmit aceste multumiri: prin lectii de fizica integrate in sectiunea Materiale.
2. Am inclus astazi aceste lectii si pentru a sublinia faptul ca noi profesorii nu prelungim greva nejustificat. Materialele pe care le realizam pt elevii nostri in alte tari sunt platite cu bani grei. Iar noi facem acest lucru in timpul nostru liber, cu bucurie, dar si cu efort.
3. Si in greva profesorii se gandesc la elevii lor. Iar cel mai simplu mod de a arata acest lucru consta tocmai in a munci pentru ei.
emap

Re: Si cu lectii de fizica va putem spune "Multumim&quo

Mesajde emil » 23 Noi 2005, 15:50

emap scrie:Am deschis acest topic pentru un motiv simplu:
1. Am dorit sa multumesc in felul meu celor care ai stiut sa fie uniti in demersul nostrul; chiar daca nu vom reusi sa obtinem chiar ce am cerut, putem dovedi ca avem si noi forta si mai ales atentionam asupra faptului ca exista o problema in invatamant - peste ani, generatii de tineri ne pot reprosa faptul ca am lasat lucrurile sa curga de la sine. Modul in care va transmit aceste multumiri: prin lectii de fizica integrate in sectiunea Materiale.
2. Am inclus astazi aceste lectii si pentru a sublinia faptul ca noi profesorii nu prelungim greva nejustificat. Materialele pe care le realizam pt elevii nostri in alte tari sunt platite cu bani grei. Iar noi facem acest lucru in timpul nostru liber, cu bucurie, dar si cu efort.
3. Si in greva profesorii se gandesc la elevii lor. Iar cel mai simplu mod de a arata acest lucru consta tocmai in a munci pentru ei.

Felicitari, stimata colega!
Lectiile dvs. sunt excelente. Imi place ca sunt interactive si foarte sugestive.
Exista insa o parola pentru deprotejare. Daca doriti sa o faceti publica, sau daca nu, celor interesati sa le-o transmiteti prin mesaj privat.
Poate ca e mai bine sa vedeti exact pe cei care sunt interesati.
Va multumesc
Emil Onea
emil
Site Admin

Mesajde emap » 23 Noi 2005, 16:30

Am protejat fole de calcul tocmai pt a nu fi sterse formulele. Sintaxa lor poate fi insa citita in bara de formule (nu au fost ascunse fotmulele).
Am remarcat faptul ca unii pot intra in panica atunci cand sterg ceva si chiar pot inchide fisierul salvadu-l!

Aceste lectii se adreseaza in primul rand incepatprilor, dorind sa poata parcurge primii pasi spre o aplicatie interactiva, dar si sa constate faptul ca ulterior pot reusi mai mult, cu un program la indemana tuturor.

Voi adauga minim 2 lectii: "Macrocomenzi si elemente simple de programare in Visual Basic", "Elemente ale barei Machete" - in cazul in care exista profesori interesati de aceste informatii.
Am constatat in timp fatul ca uneori nu este optim sa dai prea mult o data si mai ales trebuie sa le trezesti interesul pt a dori sa afle mai mult (acest lucru este important deoarece fiecare, atunci cand este interesat, poate parcurge singur mai multi pasi decat paote crede acum).
emap

Mesajde emap » 23 Noi 2005, 16:38

Scuze, am verificat si la una din lectii este necesara deblocarea unor elemente. Le pot publica in noua forma (din obisnuinta am utilizat parola pe care o utilizez mereu si din acest motiv nu o pot da)?
As dori sa motific insa materialul, daca acest lucru este posibil.

Multumesc,
Emilia Pausan
emap

Mesajde emap » 23 Noi 2005, 16:59

Am adaugat si o lectie pentru dirigentie ("Lectia fluturelui").
Am sa le transmit elevilor mei sa parcurga mai multe lectii publicate pe acest portal, inainte de a se termina greva (comunic cu ei pe Mes). Pot fi facute lectii, in alt mod, si in greva!

Inca o data, multumesc.

Emilia Pausan
emap

Mesajde emil » 23 Noi 2005, 17:03

emap scrie:Scuze, am verificat si la una din lectii este necesara deblocarea unor elemente. Le pot publica in noua forma (din obisnuinta am utilizat parola pe care o utilizez mereu si din acest motiv nu o pot da)?
As dori sa motific insa materialul, daca acest lucru este posibil.

Multumesc,
Emilia Pausan

Nu puteti modifica, dar puteti republica
Si eu va multumesc si va felicit inca odata pentru asemenea materiale.

cu stima!
Emil Onea
emil
Site Admin

Înapoi la Fizică