Ce bine ca a aparut un astfel de forum. De ceva vreme incoace ma dau peste cap sa gasesc cat mai multe informatii despre scolile step by step din Bucuresti. Parca sunt secrete de stat. Am scris in tot felul de locuri, nu am primit nici un raspuns. Singurul loc in care am descoperit ca se vorbeste despre sistemul step by step a fost aici.
As vrea sa iau legatura cu cadre didactice care lucreaza in step by step in scoli din Bucuresti. Sunt o mamica care vrea sa isi dea copilul la o astfel de clasa, dar care se simte descurajata din cauza barierei informationale. Cel mai mult m-ar interesa sa stiu exact care sunt scolile din Bucuresti care practica step-ul (exista o lista pe net, dar nu stiu daca este actualizata) si cum pot ajunge sa asist la cateva ore dintr/o yi de scoala step by step. Vreau sa culeg cat mai multe informatii, pentru a lua decizia cea mai buna.
In teorie, sistemul este fermecator, in practica, persoanele pe care le-am intalnit (si care nu lucreaza in acest sistem) au avut numai critici. Nu vreau sa cred ca este asa!
Am nevoie de o scoala buna, de o clasa buna, de o invatatoare (doua) dedicate copiilor si step/ului.
Multumesc!