de constantin_obreja » 09 Feb 2009, 20:32
1. Felicitari pentru ceea ce-ai realizat! Munca depusa pentru intelegerea atator applet-uri merita macar asta!
2. Cred ca n-ar fi lipsit de importanta daca ai plasa parametrii applet-urilor direct in pagina! Stiu ca, uneori, se poate! De ex. la Geometry. De ce spun asta: a) putem invata cate ceva din ceea ce prezinti; b) putem corecta, suplimenta, reaseza anumite elemente: puncte, drepte etc. pentru a evita cazurile de exceptie. Sa fiu mai clar: De ex. la Drepta perpendiculara pe plan, din afimarii de genul AB perpendiculara pe BC si pe BD rezulta ca AB este perpendiculara pe (BCD) (literele pe care le folosesti sunt altele: E, L K..) Ori aici omiti faptul ca (dupa literele mele) drepteel BD si BC trebuie sa fie concurente! Nu ar fi nicio problema daca in figura construita asta nu s-ar intampla! Dar, din nefericire, se intampla! Eu as remedia acest inconvenient limitand miscarile anumitor puncte. Nu stiu daca in acest applet poti face asta. c) Nu uita ca exista Decompilatoare de .. orice, si daca vrem sa aflam sursa, tot o gasim! Dar cu un efort care nu stiu daca merita ... anticipat!
3. Ca sa nu ti se para ca iti cer un lucru nemaifacacut, vezi in pagina mea de pe site-ul Scolii 5, Roman, generatoare de teste si applet-uri cu sursa cu tot. Ce-am de pierdut? Ca de castigat, stiu: nimic material!
4. Sper sa am suficient timp sa invat si cum se utilizeaza applet-urile implemenate de tine si, nu-i exclus sa le regasesti pe site-ul meu, bineinteles in varianta proprie! Si atunci vom alege ce-i mai bun, vom face o baza de date puternica si vom detrona toate site-urile didactice!!!!!!
Numai bine,