Restrângere nesoluționată

Aceasta sectiune poate fi folosita de catre colegii care simt lipsa activitatii pe forumul Ministerului Educatiei, inchis temporar. Va rugam sa va exprimati opinii, sa ne dati sugestii, sa puneti intrebari, pastrand, evident, un ton civilizat.

Moderator: costi_52

Reguli forum
Va rugam sa respectati neticheta, sa scrieti corect romaneste, sa aveti un ton civilizat. In cazul in care criticati, va rugam sa argumentati.

Restrângere nesoluționată

Mesajde hrodica » 17 Aug 2021, 11:18

Bună ziua!

Aș dori să știu ce se întâmplă în cazul unei restrângeri nesoluționate: cadrul didactic rămâne în școala inițială și mai așteaptă un an până la deblocarea de noi posturi?PS: În situația în care postul e la distanță foarte mare de casă (navetă săptămânală) cadrul didactic poate refuza?


Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
hrodica
 
Mesaje: 2
Membru din: 05 Iun 2006, 13:05

Re: Restrângere nesoluționată

Mesajde costi_52 » 17 Aug 2021, 19:51

Ce să facă în școala inițială din moment ce postul nu mai există?

Art. 47
(6) În situaţia în care cererile de transferare pentru cadrele didactice titulare aflate în restrângere de activitate care nu pot fi soluţionate prin transfer pe posturi didactice/catedre vacante, cadrele didactice titulare sunt detaşate în interesul învăţământului pentru nesoluţionarea restrângerii de activitatepe posturi didactice/catedre rezervate.

Art. 48 Restrângerile de activitate ale cadrelor didactice titulare rămase nesoluţionate prin transfer sau prin detaşare în interesul învăţământului pentru nesoluţionarea restrângerii de activitate, precum şi completările de normă didactică de predare rămase nesoluţionate, se soluţionează pe perioadă nedeterminată sau determinată, în condiţiile prezentei Metodologii, la începutul şi la finalul şedinţelor de repartizare ulterioare prevăzute în Calendar.
costi_52
 
Mesaje: 1511
Membru din: 09 Dec 2007, 17:27


Înapoi la Forum EDU

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron