Repartizarea orelor la clasele de info intensiv

Repartizarea orelor la clasele de info intensiv

Mesajde mcapangi » 27 Aug 2008, 14:40

Va rog pe cei care puteti sa postati cum se face in scolile dumneavoastra repartizarea orelor de informatica la clasele de intensiv, ca eu dupa ce am studiat programa, planul cadru si numaistiuce ordine de ale ministrului, nu mai inteleg nimic. Dau un exemplu pentru clasa a XII-a intensiv, unde mie nu-mi ies 2 ore de teorie si 5 de practica. Sau pot fi impartite orele din CD in 1 ora teorie + 3 ore laborator pe grupe?
Va rog mult sa ma luminati!

Programa clasa a XII-a, informatica intensiv
În conformitate cu prevederile ordinului ministrului educatiei si cercetării nr. 5718/ 22.12.2005, cu privire la aprobarea planurilor-cadru de învătământ pentru ciclul superior al liceului, pentru disciplina Informatică este prevăzut următorul buget de timp: pentru specializarea matematică-informatică, intensiv informatică: 7 ore/ săptămână, din care 2 ore pentru activităti teoretice si 5 ore pentru activităti practice.

Ordinul 5718/ 22.12.2005
Art. 18. Pentru clasele de matematică-informatică, intensiv informatică, se alocă 3 (trei) ore pe săptămână pentru Informatică, peste numărul de ore prevăzut în planul-cadru, la această disciplină. Cele 3 ore se alocă astfel: 1 (una) oră pe săptămână pentru studiu teoretic, care se realizează cu întreaga clasă, şi 2 (două) ore pe săptămână pentru activităţi practice, care se realizează în laboratorul de informatică

Planul cadru
Informatica 4 ore CD
mcapangi
 
Mesaje: 1
Membru din: 27 Aug 2008, 13:36

Înapoi la Informatică

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori