de pamfiloiu » 23 Noi 2008, 19:53
Vernisajul expozitiei "Toamna mandra, darnica" a avut loc vineri, 21 noiembrie in holul Primariei orasului Santana. Multumesc Claudiu pentru fotografie ! Am trimis mai multe poze la sectiunea foto - albume utilizatori - titlul "Toamna mandra, darnica" Sper sa fie acceptate cat mai repede. Sunt doar cateva poze pe care am reusit sa le fac eu. Maine voi primi de la alti colegi si alte poze. Si pe acestea le voi posta. Voi incerca in zilele urmatoare sa fac cat mai multe poze cu desenele trimise si sa le postez undeva - va voi anunta unde.
Expozitia poate fi vizitata toata saptamana.
Vreau sa multumesc tuturor participantilor, cadre didactice ( 700- 750) si elevii - un numar de aproximativ 2000 de desene. Multumesc deasemenea Primariei, domnului primar Viorel Enache, domnului viceprimar Mihai Scarlatescu, doamnei director Ana Honiges, domnului director Dan Maxa pentru implicarea in organizarea epozitiei.
Expozitie nu ar fi putut avea loc fara ajutorul primit din partea colegilor Carmen Maxa, Mariana Rosu, Eugen Pamfiloiu, Lucica Pamfiloiu, precum si Lucia Pelinari.