Prima pentru debutanti?

Discutii despre modificarile legii invatamantului si a statutului personalului didactic. Opinii, idei, solutii.

Re: Prima pentru debutanti?

Mesajde emil » 27 Aug 2009, 13:44

roxana_ed scrie:Sunt debutanta in invatamant si am inteles ca am drepul la o prima? Cui trebuie sa ma adresez? Si ce trebuie sa fac pentru a beneficia de ea?

Aveti intradevar dreptul la o prima de instalare, banuiesc ca la aceasta va referiti. Trebuie sa faceti o cerere la Inspectoratul scolar si o veti primi, evident, numai daca sunteti in alt loc decat in localitatea de domiciliu.

succes la scoala!
Emil Onea
emil
Site Admin

Prima pentru debutanti?

Mesajde roxana_ed » 27 Aug 2009, 14:31

Sunt debutanta in invatamant si am inteles ca am drepul la o prima? Cui trebuie sa ma adresez? Si ce trebuie sa fac pentru a beneficia de ea?
roxana_ed

Mesajde mioanghel » 27 Aug 2009, 15:34

Te prezinti la post si acolo te vor lamuri... daca au sau nu bani si pentru prime!
mioanghel

Mesajde rofi3 » 27 Aug 2009, 16:18

Se face cerere , dar cel mai bine ar fi sa intrebati conducerea daca sunt bani si cat de repede va poate da banii.
Sfatul meu ar fi sa nu fie aceasta printre primele intrebari adresate conducerii.
Aceasta prima de instalare se dadea daca in termen de 5 ani de la absolvirea studiilor va angajati in invatamant si se acorda o singura data.
Va doresc un an scolar usor!

Moderator forum,
Georgiana Ravici
rofi3
Site Admin

Mesajde roxana_ed » 27 Aug 2009, 17:58

Da, eu sunt din Buzau, iar post de educatoare am ocupat in mediul rural. Anul acesta am terminat Liceul Pedagogic, deci ar trebui sa beneficiez de acesta prima de instalare. Va multumesc mult pentru raspuns!
roxana_ed

Re: Prima pentru debutanti?

Mesajde zico » 21 Dec 2009, 20:25

Ce este asa de greu sa citim legea? Prima de instalare se acorda indiferent de domiciliu.Conditia ca un post sa fie ocupat prin concurs
zico

Înapoi la Legislatia privind invatamantul