Power Point

Anunturile administratorilor, regulament, sugestii, propuneri, intrebari despre functionarea site-ului

Power Point

Mesajde gina » 28 Dec 2004, 11:29

Buna ziua. Cum pot sa-mi instalez Power Point si mai ales cum pot invata sa lucrez cu el ?
Multumesc.
gina

Mesajde iace » 28 Dec 2004, 11:35

Powerpointul face parte din Microsoft Office, ai verificat si nu il ai instalat? Word si Excel cred ca ai, nu?
Atunci trebuie sa cauti in calculatorul tau sau pe CD-ul de instalare al office-ului si sa ti-l instalezi, ca pe orice program normal, dar cred ca de fapt il ai si nu l-ai folosit pana acum.
Trimite-mi prin MP un mail si am sa iti trimit niste cursuri de powerpoint.
Valabil si pentru oricine altcineva doreste.
iace

Mesajde mirelar » 24 Noi 2005, 20:48

Daca aceti soft pentru lectii AEL IN SCOALA, AU EI UN CD DE TUTORIALE SI PUTETI INVATA FOARTE USOR>.In acest mod voi invata si eu.
mirelar

Power Point

Mesajde sfetnicul » 24 Noi 2005, 21:27

Gina,
am incercat sa pun aici un curs de powerpoint cu imagini. Nu am reusit deoarece e mai mare de 256 k. Asa ca ti l-am trimis pe mail. E mic, nu contine decat operatiile cele mai des folosite dar daca vei sti asta mai departe poti invata singura. Asa am invatat si eu, exersand.

SFetnicul
P.S. trebuie sa ai un Acrobat Reader instalat ca sa vezi fisierul .pdf
* * *
Invatatorul trebuie sa fie sfetnicul Mariei Sale Elevul.
sfetnicul

Mesajde gina » 26 Noi 2005, 00:34

Multumesc frumos. Am primit mailul.
Intre timp am invatat sa lucrez cu PP. Totusi am o chestie care nu-mi iese si nu am reusit inca sa ma lamuresc: am facut cateva materiale in PP( le-am pus si pe didactic) dar nu stiu de ce nu apare si muzica. La inceput era fisierul prea mare , apoi l-am micsorat dar nu-mi exporta si muzica. La mine pot vedea materialele cu muzica , in alt calculator apar fara muzica. Acum pregatesc iar ceva in PP si o sa " bombardez" iar pe toata lumea in privinta muzicii. :lol: :lol:
gina

muzica in Power Point

Mesajde p_simone » 26 Noi 2005, 17:07

Daca folositi pentru documentul ppt,comenzile
silde show/slide transition/sound/wav.melody/,dupa care transformati ppt in pps,cred ca muzica se va auzi...

Succes!
Simona
p_simone

Mesajde gina » 26 Noi 2005, 17:41

Fisierul cu muzica in format wav este foarte mare. Am pus mp3. Problema este asa cum am mai spus ca la mine in calculator se aude cu muzica dar atunci cand trec pe un cd, de exemplu, in alt calculator nu se mai aude muzica. Multumesc, voi mai incerca. Nu ma dau inca batuta!!!! :lol: :lol:
gina

Mesajde camy_csc » 26 Feb 2006, 21:42

Poate cineva ma va lamuri cum se transforma um docuiment PPt intr/unul PPS.
Multumesc!
camy_csc

PPS

Mesajde sfetnicul » 26 Feb 2006, 22:01

Daca ai deschis documentul .ppt îi dai comanda Save As (Salvare ca) si alegi ca format PowerPoint Show in loc de Presentation (în partea de jos a ferestrei care se deschide).
Documentul salvat va fi .pps

Atât.
* * *
sfetnicul

Mesajde mariro » 26 Feb 2006, 23:11

Eu iti multumesc! Nici eu nu stiam si acum am si pus in aplicare! Am reusit! :P
Numai bine!
Mari
mariro

Mesajde aalliinnaa » 10 Mai 2006, 21:03

In sfarsit i-am dat si eu de capat muzicii..asta datorita voua :lol:
aalliinnaa

Mesajde ele_tweety » 14 Iun 2006, 14:02

Buna ziua..Si eu pe aici cam tot cu aceeasi problema...Nu stiu cum sa fac ca in loc de formatul wave al melodiilor sa pot pune mp3.Cu wave prezentarile sunt imense..ajung pana si la 50 MiB..
P.S.:Am incercat si eu sa pun mp3 dar am acceasi problema ca a dnei Gina.Melodia o pot auzi doar in calc meu.
Va rog mult sa ma ajutati.
Multumesc. :roll:
ele_tweety

Despre convertirea fisierelor audio

Mesajde sfetnicul » 14 Iun 2006, 19:02

Exista mai multe utilitare care fac astea (convertesc wave in mp3). Dar daca nu aveti bani sa le cumparati, puteti intra pe www.softpedia.com sau pe www.download.com si sa dati acolo un search "wave to mp3" si cred ca va gasi cateva utilitare free doar ca sunt trialuri. Oricum va puteti face treaba cu ele o vreme.
Daca aveti un Nero Burning Rom complet, aveti acolo Nero Soundtrack si Nero Wave Editor care prelucreaza sunet.

Solutii exista, timp sa le studiati... asta depinde de dvs.
Succes!
* * *
sfetnicul

Mesajde gina » 14 Iun 2006, 21:07

ele_tweety scrie:Buna ziua..Si eu pe aici cam tot cu aceeasi problema...Nu stiu cum sa fac ca in loc de formatul wave al melodiilor sa pot pune mp3.Cu wave prezentarile sunt imense..ajung pana si la 50 MiB..
P.S.:Am incercat si eu sa pun mp3 dar am acceasi problema ca a dnei Gina.Melodia o pot auzi doar in calc meu.
Va rog mult sa ma ajutati.
Multumesc. :roll:

Cu media player se poate transforma muzica in mp3. problema insa ramane , muzica se aude doar in calculatorul personal. Nu m-a lamurit inca nimeni cum se procedeaza ca sa o auda si altii! :evil:
:evil:
gina

Mesajde gina » 20 Iun 2006, 23:32

Sper ca nu supar pe nimeni daca dau adresa unui site care are un curs power point bun!http://www.actden.com/pp/index.htm Sa avem succes, noi astia saracii care nu stim sa inseram muzica si sa o exportam! :wink:
gina

Următorul

Înapoi la Despre site