DEF-ul la UPG Ploiesti

DEF-ul la UPG Ploiesti

Mesajde milirom » 24 Iun 2007, 22:04

Daca este cineva care a mai sustinut DEFul la UPG Ploiesti v-as ruga mult sa-mi dati si mie cateva detalii in legatura cu organizarea. In ce ordine se sustin probele, ce tipuri de subiecte se abordeaza...si orice alt fel de detaliu legat de tema asta. Multumesc anticipat! :D
milirom

Mesajde milirom » 26 Aug 2007, 15:45

am reusit sa-l iau! Ura!! nu a fost ff greu. Am avut emotii ieri, la specialitate - oral...dar a trecut cu bine :lol: :lol: :lol: :lol:
milirom

Mesajde mariro » 26 Aug 2007, 15:51

milirom scrie:am reusit sa-l iau! Ura!! nu a fost ff greu. Am avut emotii ieri, la specialitate - oral...dar a trecut cu bine :lol: :lol: :lol: :lol:

Felicitari! Succese in continuare si multa putere de munca! Numai bine!
mariro

def la matematica

Mesajde geo2006 » 28 Oct 2007, 22:15

Buna seara.Sunt in al doilea an de invatamant si m-am inscris la examenul de definitivat.Inainte de a-mi alege facultatea m-am gandit foarte mult la ce universitate sa ma inscriu si dupa mai multe pareri am ales Universitatea din Bucuresti,desi eu am absolvit facultatea la Ploiesti.Mai multe persoane care au sustinut definitivatul la Ploiesti pe disciplina matematica mi-au spus ca nu au fost deloc incantate de atitudinea profesorilor universitari,chiar daca in urma cu cativa ani le-au fost elevi,iar subiectele au fost destul de urate.Asa ca mult succes,acum depinde si materia la care sustii definitivatul.
geo2006

Înapoi la Grade didactice