gabisirbu scrie:Am o nelamurire: trebuie respectat numarul minim de fotoreportaje, creatii literare etc. impus de ISJ pentru fiecare activitate?
donnna scrie:As avea nevoie de o lamurire. Am inteles din regulament ca putem realiza o pagina independenta(cu structura data la varianta 1), cu conditia ca linkul sa fie postat pe Forum.
Intrebarea mea este daca,,in conditiile variantei 1", presupune numai materialele referitoare la activitatile desfasurate in cadrul proiectului, sau este obligatoriu sa facem si pagina scolii, cu toate elementele corespunzatoare acesteia.
Multumesc mult!
loss scrie:buna ziua
am si eu o intrebare. Nu se poate imparti acest proiect in doua sectiuni, una pentru liceu si una pentru scoli generale? .....
leu scrie:Domnule Emil,
Daca unul dintre colegii din parteneriat a postat contractul de parteneriat putem folosi adresa sau trebuie sa postam si noi si sa folosim adresa noastra.
Cu respect,
Danuta Periat
sam_tatarusi scrie:Va rog sa precizati daca data incheierii postarii de materiale este azi, 31 august, sau maine, 1 sept. . Va multumesc.
Cu stima,
vasile_amarie004@yahoo.fr
leu scrie:Pentru ca anuntul despre proiect l-am facut pe pagina scolii la campul "alte date " si acolo am publicat atat echipa ,cat si materialele realizate este gresit? Sa le trec in campul "proiecte"?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator