Intentionez sa deschid un site informativ in legatura cu testarea nationala a claselor aVIII-a. Informativ adica? Lectii, articole (rezumate, caracterizari, argumentari), cate un plan pentru fiecare materie participanta la examen, teste adunate toate si publicate cat mai accesibil. Eu am cumparat gazduire si domeniul, voi folosi wordpress, script de blog, designul la fel, e gata.
Acum as cere si ajutorul dumneavoastra, in primul rand al profesorilor, dar si elevi sau oricine poate participa.. Cu ce? Cu articole. Materiile (lb.romana, lb. materna, geografie, istorie - pe viitor si engleza si franceza pentru examenele de uman) trebuie sa fie cat mai stufoase. Am primit deja si urmeaza sa primesc de la un profesor de-al meu de istorie un pachet de lectii si poate si ceva teste facute de dansul, de la un alt profesor de romana cateva caracterizari si rezumate facute de dansul, dar nu e de ajuns.
Am 14 ani si nu fac site-ul in scop financiar, de aceea nu voi pune referate adunate de pe site-uri, pline de agramalitati sau altceva, si daca in sematura unui articol sta numele unui profesor, impreuna cu scoala si link catre pagina pe care daca vreti o veti putea face pe respectivul site atunci denota incredere.
Puteti pur si simplu trimite articolele prin mail, sau printr-o pagina dedicata, sau sa deveniti contribuabili pe respectivul site si sa le postati singuri, dupa bunul plac, in ambele cazuri primiti credite, nume - scoala - link (cu pagina de descriere).
As aprecia ajutorul dumneavoastra al profesorilor, vostru al tuturor. Ne ajutati pe noi, cei ce dam de examen la vara.
Va rog contactati-ma prin mail la sorel.mihai@gmail.com, pe Yahoo Messenger la sorel_mihai, printr-un mesaj privat pe forum, sau printr-un simplu raspuns la acest topic. Multumesc.
De altfel orice propunere sau parere e foarte bine venita!