TestareaNationala - proiect general.

Discutii despre examenele elevilor si examenele cadrelor didactice

TestareaNationala - proiect general.

Mesajde sorelmihai » 22 Feb 2007, 19:30

Intentionez sa deschid un site informativ in legatura cu testarea nationala a claselor aVIII-a. Informativ adica? Lectii, articole (rezumate, caracterizari, argumentari), cate un plan pentru fiecare materie participanta la examen, teste adunate toate si publicate cat mai accesibil. Eu am cumparat gazduire si domeniul, voi folosi wordpress, script de blog, designul la fel, e gata.

Acum as cere si ajutorul dumneavoastra, in primul rand al profesorilor, dar si elevi sau oricine poate participa.. Cu ce? Cu articole. Materiile (lb.romana, lb. materna, geografie, istorie - pe viitor si engleza si franceza pentru examenele de uman) trebuie sa fie cat mai stufoase. Am primit deja si urmeaza sa primesc de la un profesor de-al meu de istorie un pachet de lectii si poate si ceva teste facute de dansul, de la un alt profesor de romana cateva caracterizari si rezumate facute de dansul, dar nu e de ajuns.
Am 14 ani si nu fac site-ul in scop financiar, de aceea nu voi pune referate adunate de pe site-uri, pline de agramalitati sau altceva, si daca in sematura unui articol sta numele unui profesor, impreuna cu scoala si link catre pagina pe care daca vreti o veti putea face pe respectivul site atunci denota incredere.

Puteti pur si simplu trimite articolele prin mail, sau printr-o pagina dedicata, sau sa deveniti contribuabili pe respectivul site si sa le postati singuri, dupa bunul plac, in ambele cazuri primiti credite, nume - scoala - link (cu pagina de descriere).

As aprecia ajutorul dumneavoastra al profesorilor, vostru al tuturor. Ne ajutati pe noi, cei ce dam de examen la vara.

Va rog contactati-ma prin mail la sorel.mihai@gmail.com, pe Yahoo Messenger la sorel_mihai, printr-un mesaj privat pe forum, sau printr-un simplu raspuns la acest topic. Multumesc.
De altfel orice propunere sau parere e foarte bine venita!
sorelmihai

Mesajde sorelmihai » 10 Mar 2007, 18:45

Uun profesor Dl. Devalerio din Hateg ne-a dat un pachet de lectii facute de dansul la istorie ce urmau sa fie publicate intr-o carte, publicatie care din lipse de fonduri n-a mai avut loc, dar acestea apar pentru prima data la noi, deci sunt unice si garantez ca nu le gasiti pe alte site-uri, ele sunt:

1. 1918 UNIREA
2. 1938-1945 Optiuni politice in societatea romaneasca
3. Formarea statelor Medievale - CAUZE
4. Comunismul si revolutia din 1989
5. Constitutia de la 1866
6. Dacia Romana
7. Etnogeneza
8. Geto-dacii
9. Inemeierea Tarii Romanesti si a Moldovei
10. Inceputurile Vietii Politice moderne
11. Monarhia si partidele politice
12. Politica de Cruciada a Voievozilor
13. Politica de Cruciada a Voievozilor - Mihai Viteazu
14. Revolutia de la 1848 II
15. Romania dupa Marea Unire
16. Romanii din afara Romaniei
17. Transilvania dupa 1848 si miscarea memorandista
18. Unirea si reformele lui Cuza

Aveti aici un articol cu legatura catre ele, sunt foarte bune!

De altfel aceste lectii fac parte din primul pachet, vom publica si pachetul al 2-lea si apoi unul de teste facute tot de dansul, numai bine!
sorelmihai

Înapoi la Examene