Va propun sa acordati ceva timp analizarii materialelor din aceasta sectiune din mai multe motive.
1. Exista acolo o adevarata echipa cu mult drag de meserie. Materialele sunt in general foarte bine realizate, oferite cu generozitate (pentru multe dintre acestea a fost necesar destul timp pentru a le realiza).
2. Se incurajeaza si isi analizeaza materialele, fiind stimulata concurential dezvoltarea unei baze de date ce poate folosi tuturor. Sunt originali, creativi, iar acest climat a fost impus de echipa. Invata unii de la altii cum sa realizeze materiale din ce in ce mai bune, iar acest lucru poate fi remarcat de la o zi la alta. Am postat si eu aici cateva materiale dorind sa le ofer un sprijin in demersul lor, desi eu am fost cea care am invatat de la ei.
3***. Beneficiarii materialelor lor vor fi elevii nostri de maine. Sa strangem randurile si sa nu fim mai prejos. Sa fim putin mai generosi in publicarea materialelor (stiu ca exista materiale valoroase in multe setare). Nu stiu de ce dar am reusit sa pierdem prezente valoroasa: va reamintesc de Ice). Ar fi in interesul tuturor sa existe mai multe materiale ce pot creste valoric de-a lungul anilor.
Multumim domnului Laurentiu Rosu pentru faptul ca a gasit resurse de a merge pe drumul proiectului propus. Desi mi-as dori ca desig-nul sa fie altul, consider ca ceea ce face merita toata stima mea si sper ca si a celorlalti. Realizarea tehnica poate fi imbunatatita oricand. Sa avem ce imbunatati!