comisie

Despre ce facem noi in scoala: proiecte, colaborari, activitati inedite

comisie

Mesajde marin_amalia » 11 Oct 2006, 13:15

stie cineva care este scopul comisiei pentru programe internationale si integrare europeana si ce trebuie sa contina dosarul ei?
marin_amalia

Mesajde cryna7 » 11 Oct 2006, 23:03

Vezi oferta programelor de perfectionare/formare de la CCD Bucuresti
cryna7

Mesajde marin_amalia » 15 Oct 2006, 20:13

multumesc mult,dar nu stiu in ce masura ne poate ajuta intrucat paginile ccd-ului bucuresti nu se deschid niciodata;asa ca o sa raman cu intrebarea mea.
marin_amalia

Programul?

Mesajde Tot_Geta » 11 Noi 2006, 01:22

:? Dv. nu stiti scopul, eu nu stiu deloc ce sa scriu in programul comisiei. Poate are cineva o idee...
Si datele aniversare???
9 Mai- Ziua Europei
26 Sept. - Yiua limbilor straine
si mai care????????
Tot_Geta

Mesajde marin_amalia » 11 Noi 2006, 10:48

geta uite care e treaba.mai intai raspunde-mi fara dv.
apoi sa stii ca desi am multe cunostinte si responsabilitati in scoala nu m-am mai intalnit niciodata cu o astfel de situatie:sa nu stiu de unde sa le iau si unde sa le duc.faptul ca tot mai multa lume intreaba de diverse comisii cred ca ar trebui sa ne dea de gandit:nimeni nu stie nimic si vor sa afle de la noi o solutie pentru iesirea din impas.in fine,daca te incalzeste cu ceva sa stii ca nici eu n-am inca nici o hartie la dosar.nimic,in afara componentei ei.
inca ceva,daca vrei sa-mi dai,as dori mai multe date despre tine,poate realizam un partenerit intre scoli.daca vrei iti trimit adresa mea de mail sa mai discutam:marin_amalia0@yahoo.com
marin_amalia

scopul

Mesajde Tot_Geta » 12 Noi 2006, 03:48

:shock: Ce zici de scopul asta>
ridicarea standardelor calitative ale educatiei formale si non-formale prin complementariyarea lor in vederea valorificarii potentialului elevilor si a formarii lor ca cetatenii europeni proactivi.
L-am luat dintr-un program al inspectorului educativ.
cred ca s-ar potrivi.
dar obiectivele????!!!!!....
Tot_Geta

Înapoi la Activitati scolare