iace scrie:Nici nu sunt chiar atat de multi bani - 3 milioane de dolari pentru invatamant - cred ca e ceva care se poate realiza... si calitatea procesului de invatare va creste... si poate si interesul elevilor pentru carte... Ce ar trebui sa facem? Ministerul oricum se va innoi in curand, si va trebui sa se apuce de treaba... ar fi un lucru de laudat daca ar lua in seama o initiativa de genul acesta. Sa ii bombardam cu mailuri? Sau cum se procedeaza in asemenea cazuri? E vreun partid care are in programul sau dotarea cu videoproiectoare a liceelor? Sa-l votam!...
DA, nu sunt multi bani!
Atatia bani s-au cheltuit ca sa fie in liceele noaste ...Oracle, pe care nu-l foloseste nimeni!
Cam jumatate sau mai mult din suma asta s-a cheltuit ca sa avem nste routere ce se umplu de praf in laboratoare.
Si alte sume si mai importante pe programe inutile sau ineficiente...
De nu stiu cate ori am spus acest lucru pe diverse liste si s-au cam suparat firmele !!
In sfarsit, am putea face un proiect cu sustineri din toate liceele, cu argumente solide si cu studii de impact si efect educational.
Si eu astept un minister FERM, care sa asculte, sa analizeze corect si sa ia decizii in folosul "stapanului" elev!