gina scrie:Am nevoie de ajutor! Am facut un material in Power Point , vreau sa pun si muzica , dar imi cere muzica in wav. Unde as putea gasi?
gina scrie:Sunt la inceput. Mi-am cumparat o carte si invat dupa ea. Bineinteles ca uneori nu pricep mare lucru. Ati facut o greseala ca v-ati oferit sa ma ajutati! Am foarte multe nedumeriri. Ma incapatanez sa fac in continuare fiindca am vazut ca iese foarte frumos si culmea ca si "expertii si carcotasii"-adica elevii, au apreciat ce am facut.
Prima ar fi ca am reusit sa pun muzica, dar fisierele in wav sunt enorme.Ce ar trebui sa mai fac sa micsorez ce am facut? Ceea ce am trimis la didactic nu avea muzica. Acum am pus, dar numai muzica are 110 Mb. si cu restul....
Va mai pot intreba in continuare? Stiu ca este foarte greu sa explici unui incepator.Baiatul meu care se pricepe nu prea are rabdare cu mine, asa ca am renuntat sa-l mai intreb!
christa scrie:gina, eu am Office 2003, si acolo pot introduce in Powerpoint tot felul de fisiere audio, printre altele .mid, .mp3 si .wma. Ultimul format nu il cunosc decat din auzite, nu stiu nimic despre el, daca e comprimat au ba etc.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori