Atasez macheta de calcul al salariilor pentru anul 2011.
In continuare astept parerile şi sugestiile dvs. pentru
imbunatatirea machetei.
O zi buna,
Prof. Kótai
Moderator: costi_52
machedon scrie:Ce se intampla dupa ce va aparea in monitorul oficial decizia Curtii de casatie si justitie, vom avea incadrarile mai mari cu 33,4% sau mai e de asteptat?
dona scrie:Multumim ca activati si pe acest forum, chiar avem nevoie de sfaturile dumneavostra avizate. Va doresc succes!
licteneg scrie:Atasez macheta de calcul al salariilor pentru anul 2011.
In continuare astept parerile şi sugestiile dvs. pentru
imbunatatirea machetei.
O zi buna,
Prof. Kótai
liacr scrie:Va rog sa-mi spuneti daca mi s-a calculat corect salariul.Sunt profesor I,gradul I.vechime 20%,transa 14-18 ani.Am fost (martie)9 zile in concediu de boala(75%) si 14 zile lucrate si am primit 970 RON ,Eu cred ca trebuia sa primesc mai mult!Va multumesc foarte mult!
piroska scrie:D-l prof Kotai as dori parerea d-voastra, daca am un cadru didactic care este in co medical 2. luni de zile , daca a lucrat de la 01.09.2010 are dreptul la co de odihna integral sau nu, si didacticul auxiliar daca are dreptul la 10 zile suplimentar care a fost cuprins in Legea 128/97, art.103.si acuma este abrogat, dar HG.250/92 si Ordinul 3251/1998 este in vigoare , la concediile de odihna, cum interpretez legea , va rog un ajutor. Cer scuze daca nu am nu am pus intrebarea la locul potrivit, acuma am aflat de acest forum, multumesc frumos pt.raspuns, irina Peter.
lauraste scrie:Domnule Kotai,
Va rog frumos sa ma ajutati ,deoarece nu ma descurc in completarile manuale in grila:
Prof.inv.primar,( profesor I) gradul didactic I.34 ani vechime,as dori sa stiu ce salariu net voi lua dupa noua grila .
Prof.inv. primar,(profesor I) gradul didactic I,36 ani vechime-sotul
Fara copii in intretinere,dar cu cele 2 ore in plus pe saptamana.
Va multumesc anticipat!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori