emil scrie:Imi permit sa intervin si eu aici, ca de obicei, pe un ton mai dur.
Nu ne cereti diplome pentru orice!
Didactic.ro vrea sa va rasplateasca munca de minima creatie si buna contributie cu lucrari in care sa se vada efortul dvs., spiritul novator.
Vrem ca didactic.ro sa aiba valoare prin lucrarile dvs. si sa atraga si alti colegi care sa ofere..."la schimb" alte lucrari bune!
Daca ne marginim la a publica sabloane, ecusoane, diplome si alte compilatii cu poze si text de pe internet, nu ridicam cu nimic valoarea, utilitatea acestui portal si nici nu contribuim la o educatie mai buna!
De aceea dorim sa rasplatim cu diplome pe colegii care se implica!
Va multumesc tuturor pentru tot ceea ce faceti pentru comunitatea didactic.ro
meea09mir scrie:Buna ziua! Sunt Iancu Mirela, din Sibiu si am primit si eu o adeverinta pentru postarea pe site a unor teste, dar vad ca toata lumea vorbeste despre diploma. Pana la urma se primeste adeverinta sau diploma? Totodata, pe adeverinta mea apare, obsedant, denumirea judetului ... credeti ca poate fi rectificata?
Va multumesc.
irinel333 scrie:Vă mulţumesc din suflet pentru această diplomă primită, e un mare plus pentru stimularea motivaţiei mele intrinseci şi pentru a continua postarea materialelor mele pe saitul dumneavoastră
Cleo1977 scrie:Va multumesc pentru adeverinta, dar problema e ca scoala la care predau nu apare pe site si imi apare alta scoala pe adeverinta. Cum facem sa remediem problema?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori