editarea paginii scolii- mica problema

Anunturile administratorilor, regulament, sugestii, propuneri, intrebari despre functionarea site-ului

editarea paginii scolii- mica problema

Mesajde alialex » 21 Ian 2011, 12:19

Buna ziua
Doresc sa editez pagina scolii si primesc mesajul 'pagina institutiei a fost deja inscrisa de utilizatorul....". M-am conectat cu acceptul d-nei invatatoare cu id-ul si parola dansei dar tot nu pot edita pagina " Pagina institutiei este inscrisa..." - Am luat toate paginile scolilor din judetul Galati dar nu am gasit pagina scolii noastre - este vorba de Scoala cu clasele I-VIII Nr.5 "Cuza Voda" Galati.
Care este solutia sau unde gresesc! Mentionez ca am realizat pagina Scolii 22.
Va doresc o zi buna!
alialex

Re: editarea paginii scolii- mica problema

Mesajde rofi3 » 21 Ian 2011, 14:40

Daca pagina nu apare la Paginile institutiilor , inseamna ca pagina nu este finalizata si nu este aprobata.
Pentru a edita pagina trebuie sa va logati in contul respectiv, click pe link-ul Pagina mea si acolo va duceti in sectiunea, numita Paginile scolilor .
Aici dati click pe numarul care apare acolo , la una din categoriile respective , exceptie facand Publicate.
Va rog sa-mi spuneti id-ul contului in care editati pagina pentru a verifica personal.
Multa bafta!
rofi3
Site Admin

Mesajde tatianalabus » 26 Ian 2011, 12:56

Multumesc frumos pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns. Am reusit sa ajung la pagina, in schimb am uitat parola doamnei invatatoare. Am sa o rog sa-mi mai spuna o data parola.
tatianalabus

Mesajde emil » 26 Ian 2011, 19:15

tatianalabus scrie:Multumesc frumos pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns. Am reusit sa ajung la pagina, in schimb am uitat parola doamnei invatatoare. Am sa o rog sa-mi mai spuna o data parola.

Este laudabil ca va preocupa sa faceti paginile altor scoli si sa va ajutati colegii, dar procedeul nu este corect. Va rog sa conveniti cu colega dvs. si sa alegeti din variantele: faceti dvs. pagina scolii pe ID-ul dvs. sau renuntati lasand toata responsabilitatea doamnei invatatoare. Altfel, puteti ajunge la diferende folosind contul dumneaei.

Va doresc succes!
Emil Onea
emil
Site Admin

Mesajde alialex » 02 Feb 2011, 16:35

Nu doresc sa realizez pagina altei scoli, ci pagina scolii mele (sunt angajata la 2 scoli 0,5+0,5 - norma). Cu ID-ul meu nu reusesc sa realizez pagina pt. ca d-na a inceput sa lucreze anul trecut. Ce pasi trebuie sa urmez pentru ca realizarea paginii sa o pot face cu ID-ul meu? Din lipsa de timp am am ajuns la acesta solutie. ID-ul meu este alialex
Va multumesc !
alialex

Mesajde emil » 02 Feb 2011, 17:24

alialex scrie:Nu doresc sa realizez pagina altei scoli, ci pagina scolii mele (sunt angajata la 2 scoli 0,5+0,5 - norma). Cu ID-ul meu nu reusesc sa realizez pagina pt. ca d-na a inceput sa lucreze anul trecut. Ce pasi trebuie sa urmez pentru ca realizarea paginii sa o pot face cu ID-ul meu? Din lipsa de timp am am ajuns la acesta solutie. ID-ul meu este alialex
Va multumesc !

Doamna respectiva trebuie sa ne scrie ca sa ii stergem pagina inceputa. Salavati eventual textele existente.
Apoi puteti crea dvs. pagina noua.

Succes!
Emil Onea
emil
Site Admin

Înapoi la Despre site