Materiale in asteptare

Anunturile administratorilor, regulament, sugestii, propuneri, intrebari despre functionarea site-ului

Materiale in asteptare

Mesajde ancuta_zachiu » 03 Noi 2010, 23:23

Buna seara. Am postat cateva materiale la rubrica DIVERSE-inv. presoclar la vechiul Didactic. Au trecut cateva zile si nu am primit nici un raspuns. Urmaresc des aceasta rubrica, si am observat ca de 3 zile nu a mai aparut nici un material nou. O fi avand legatura cu transferul lor spre noul site? O colega a publicat in acelasi loc ca si mine, si nici ea nu a primit raspuns. Cred ca e o problema cu publicarea lor, din moment ce nu a mai aparut nici un material la aceasta rubrica saptamana aceasta. Oare trebuie sa le incarc in noul format al Didacticului? Am incarcat un material de abilitati practice, confectionare crizanteme. Nici nu stiu la ce rubrica sa il incadrez la noul Didactic, pt ca a disparut DIVERSE. Pt ca nu se incadreaza nici la lectii, nici la teste, nici la fise. Va rog mult sa ma lamuriti. Multumesc mult.
ancuta_zachiu

Re: Materiale in asteptare

Mesajde ancuta_zachiu » 03 Noi 2010, 23:51

revin...mai am cateva nelamuriri....
1. am 8 materiale postate pe vechiul didactic, iar pe cel nou imi apar doar 4.
2. incerc sa caut un material oarecare, dar imi apare ceva de genul: pagina nu este disponibila (cu alte cuvinte). cum trebuie sa procedez la cautare?
ancuta_zachiu

Mesajde emil » 03 Noi 2010, 23:55

ancuta_zachiu scrie:Buna seara. Am postat cateva materiale la rubrica DIVERSE-inv. presoclar la vechiul Didactic. Au trecut cateva zile si nu am primit nici un raspuns. Urmaresc des aceasta rubrica, si am observat ca de 3 zile nu a mai aparut nici un material nou. O fi avand legatura cu transferul lor spre noul site? O colega a publicat in acelasi loc ca si mine, si nici ea nu a primit raspuns. Cred ca e o problema cu publicarea lor, din moment ce nu a mai aparut nici un material la aceasta rubrica saptamana aceasta. Oare trebuie sa le incarc in noul format al Didacticului? Am incarcat un material de abilitati practice, confectionare crizanteme. Nici nu stiu la ce rubrica sa il incadrez la noul Didactic, pt ca a disparut DIVERSE. Pt ca nu se incadreaza nici la lectii, nici la teste, nici la fise. Va rog mult sa ma lamuriti. Multumesc mult.

De obicei, materialele de slaba calitate, asteapta mai mult pana sunt aprobate. Aveti raspunsul in cometariu la fiecare material
emil
Site Admin

Mesajde ancuta_zachiu » 04 Noi 2010, 02:37

Ok.Am inteles ca mi-ati respins 2 subiecte propuse acum 2 zile. Dar restul materialelor pe care le aveam deja aprobate...si nu apar pe noul site?

In legatura cu materialele respinse: Primul era un colaj pt abilitati practice, pe care l-am gasit cu greu pe un site in limba engleza. Mi s-a parut normal sa il postez si aici, pt ca lumea sa aiba acces mai usor la el. Am vrut sa il postez doar pt a ajuta colegii care nu stiu sa caute pe site-uri din alte tari, nu doar ca sa umplu Didactic-ul cu materiale. Si pe langa asta, o multime de astfel de idei gasite pe didactic sunt luate de pe internet (le-am gasit in cautarile mele), doar ca nu este precizat acest lucru. Cele care le-au postat si-au asumat materialele ca fiind creatii proprii. Asa ca...va rog nu mai faceti discriminari. Mie , pt ca am avut bunul simt sa recunosc ca am preluat ideea de pe internet mi l-ati respuns, iar altora care si-au asumat dreptul de autor l-ati aprobat. Daca e necesar o sa caut si dovezi (materialele gasite pe alte site-uri, apoi postate pe Didactic). Va multumesc pt intelegere, si sa nu mi-o luati in nume de rau.
ancuta_zachiu

Mesajde rofi3 » 05 Noi 2010, 10:31

In legatura cu materialele care nu va apar pe noul didactic va rog sa cititi explicatiile de la acest link:
http://www.didactic.ro/stiri-nid_13094- ... -ro&type=0
,iar pentru a va lamuri ce s-a intamplat cu sectiunea Diverse accesati urmatoarea intrebare de pe pagina de feedback a noului site:
http://feedback.didactic.ro/29/cum-pot- ... -sau-teste
rofi3
Site Admin

Mesajde ancuta_zachiu » 06 Noi 2010, 17:22

Va multumesc Doamna (sau domnul) Rofi3 pentru raspunsuri.
Totusi ...domnul Emil nu mi-a raspuns la problema de mai sus (al treilea post al meu de mai sus....cel cu lucrarile luate de pe alte site-uri de pe internet, apoi publicate pe didactic si de alti colegi). Vreau sa stiu in ce consta diferenta dintre materialul meu respins si alte materiale din aceeasi categorie propuse de alti colegi, dar aprobate.
Astept raspuns. Si sper sa fie cat mai plauzibil. Va multumesc.
ancuta_zachiu

Mesajde emil » 06 Noi 2010, 17:35

ancuta_zachiu scrie:Va multumesc Doamna (sau domnul) Rofi3 pentru raspunsuri.
Totusi ...domnul Emil nu mi-a raspuns la problema de mai sus (al treilea post al meu de mai sus....cel cu lucrarile luate de pe alte site-uri de pe internet, apoi publicate pe didactic si de alti colegi). Vreau sa stiu in ce consta diferenta dintre materialul meu respins si alte materiale din aceeasi categorie propuse de alti colegi, dar aprobate.
Astept raspuns. Si sper sa fie cat mai plauzibil. Va multumesc.

Orice referire sau comentariu, rog sa se faca la materialul dvs. Materialele de slaba calitate, sunt respinse, mai ales daca sunt copii de pe net. Daca aveti totusi reclamatii asupra altor materiale, legate se sursele de inspiratie sau copyright, va rog sa nominalizati materilul respectiv. Nu prelungiti inutil aceasta discutie pentru a va apara un material de slaba caliate. Reveniti cu lucrari bune, realizate de dvs. si vi le vom aproba fara rezerve. Am construit acest site ca si resursa de lucrari de calitate, care sa constituie modele pentru colegi.

Va doresc succes in realizarea unor lucrari bune.
emil
Site Admin

Cum reusesc sa sterg un material postat gresit?

Mesajde florentinadima » 19 Ian 2011, 22:45

Am incurcat fisierele si am trimis alt material care nu-mi apartine. l-am trimis si pe al meu, dar cu celalalt nu stiu ce sa fac, cum sa-l sterg...
florentinadima

Re: Cum reusesc sa sterg un material postat gresit?

Mesajde emil » 19 Ian 2011, 22:50

florentinadima scrie:Am incurcat fisierele si am trimis alt material care nu-mi apartine. l-am trimis si pe al meu, dar cu celalalt nu stiu ce sa fac, cum sa-l sterg...

Practic, nu inteleg cum sa trimiteti un material care nu va apartine? Dar daca aveti de facut o corectie speificati exact materialul pe care il doriti sters pentru ca portalul nu are mecanisme de editare sau stergere a fisierelor.
Emil Onea
emil
Site Admin

Înapoi la Despre site