ancuta_zachiu scrie:Buna seara. Am postat cateva materiale la rubrica DIVERSE-inv. presoclar la vechiul Didactic. Au trecut cateva zile si nu am primit nici un raspuns. Urmaresc des aceasta rubrica, si am observat ca de 3 zile nu a mai aparut nici un material nou. O fi avand legatura cu transferul lor spre noul site? O colega a publicat in acelasi loc ca si mine, si nici ea nu a primit raspuns. Cred ca e o problema cu publicarea lor, din moment ce nu a mai aparut nici un material la aceasta rubrica saptamana aceasta. Oare trebuie sa le incarc in noul format al Didacticului? Am incarcat un material de abilitati practice, confectionare crizanteme. Nici nu stiu la ce rubrica sa il incadrez la noul Didactic, pt ca a disparut DIVERSE. Pt ca nu se incadreaza nici la lectii, nici la teste, nici la fise. Va rog mult sa ma lamuriti. Multumesc mult.
ancuta_zachiu scrie:Va multumesc Doamna (sau domnul) Rofi3 pentru raspunsuri.
Totusi ...domnul Emil nu mi-a raspuns la problema de mai sus (al treilea post al meu de mai sus....cel cu lucrarile luate de pe alte site-uri de pe internet, apoi publicate pe didactic si de alti colegi). Vreau sa stiu in ce consta diferenta dintre materialul meu respins si alte materiale din aceeasi categorie propuse de alti colegi, dar aprobate.
Astept raspuns. Si sper sa fie cat mai plauzibil. Va multumesc.
florentinadima scrie:Am incurcat fisierele si am trimis alt material care nu-mi apartine. l-am trimis si pe al meu, dar cu celalalt nu stiu ce sa fac, cum sa-l sterg...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator