de ianchis » 17 Ian 2011, 23:41
Dl. Onea, poate nu ar trebui sa scriu aici urmatoarele, dar nu stiu unde altundeva as putea posta.
Sunt membru din 2009 pe didactic.ro si mi-a facut intotdeauna placere sa discut cu oamenii, sa-mi ofer ajutorul, sa ma informez. Am cunoscut aici multa lume de care m-am atasat pana la urma si cu care tin si acum legatura, chiar daca unii dintre ei nu mai intra pe forum. Aici am gasit uneori ajutor in probleme la care nu gaseam altfel solutii si va felicit pentru initiativa de a fi fondat acest forum. Insa in ultima vreme observ pe acest forum multa rautate (nu ma refer aici neaparat la dvs), ma refer in general. Observ ca oamenii nu mai discuta civilizat, nu mai socializeaza frumos, nu mai stiu sa-si ofere ajutorul fara a fi "acizi", rautaciosi....... Ne "intepam" verbal din orice, ne atacam verbal, incercam sa iesim in fata ca si cum am fi intr-un joc in care cineva e musai sa iasa invingator.
Va spun sincer, eu nu ma mai simt bine pe acest forum, si nu sunt singura. Nu am incetat sa intru aici si sa mai postez, insa multi alti membrii, unii din ei chiar cu vechime, au facut-o. Puteti spune: "Ei, si ce daca nu mai intri tu? Nici o pierdere!" Da, sunt de acord: lumea nu a-nceput si nu se gata cu mine. Insa, daca tot facem un lucru, haideti sa-l facem bine. Daca avem un forum, haideti sa-l facem un loc mai frumos de comunicare decat este, de multe ori, realitatea. Poate eu o sa mai intru, poate nu, insa ar fi frumos ca, macar aceia care mai raman, sa poata lega conversatii civilizate, frumoase, folositoare si, de ce nu, prietenoase. Pana la urma, realitatea este asa cum este, de ce sa nu ne facem noi o lume mai buna, mai frumoasa, fie ea si vrituala? Ma gandesc ca, poate in calitate de fondator si administrator, ati putea lua cateva masuri in sensul asta, o initiativa..... Oamenii trebuie uneori ghidati, ajutati, indemnati catre ceva mai bun. Imi place sa cred ca nu este imposibil, desi in ultima vreme am suferit mai multe dezamagiri aici.
Este doar ceea ce simt si gandesc eu. Va multumesc pentru acest forum. Numai bine!