Am postat pe forum un subiect nou si nu-l mai gasesc

Anunturile administratorilor, regulament, sugestii, propuneri, intrebari despre functionarea site-ului

Am postat pe forum un subiect nou si nu-l mai gasesc

Mesajde simona72 » 09 Iun 2010, 23:55

Buna seara!
In 7 iunie am postat pe forumul educatoarelor si al invatatoarelor un subiect nou cu titlul "Idei pentru decorarea clasei".
Acum nu il mai gasesc si va rog, daca puteti, sa-mi spuneti motivul.
Poate am incalcat vreo regula...
Faceam trimitere spre blogul personal realizat de curand , prin care doream sa cer impresia unor cadre didactice cu privire la ideile mele de decorare a clasei. De asemenea mi-am propus sa testez in ce masura unele produse realizate ar starni interes pentru a fi achizitionate.(Oare nu aveam voie?)
Astept cu interes explicatiile si inca o data va rog sa ma scuzati daca am incalcat vreo regula . :(
simona72

Re: Am postat pe forum un subiect nou si nu-l mai gasesc

Mesajde rofi3 » 10 Iun 2010, 10:58

Mesajul pe care dvs. l-ati editat pe forum , era o reclama la blogul personal , din aceasta cauza a fost sters. Daca doriti sa lansati un subiect despre decorarea clasei , sunteti bine venita si puteti sa creati un topic in Invatamant primar. Puteti posta imagini prin care sa va sustineti ideile si aici, pe forum.
rofi3
Site Admin

Înapoi la Despre site