Urari de sarbatori pt administratorii site-ului

Un loc unde va puteti felicita colegii, prietenii, utilizatorii didactic.ro

Urari de sarbatori pt administratorii site-ului

Mesajde doina_barsan » 24 Dec 2005, 19:46

Pentru Andreea Dumitrescu si Emil Onea,
calde urari de sanatate , fericire, putere de munca si
SARBATORI FERICITE
alaturi de cei dragi :P
P.S. Idem pentru Vivi care, desi nu mai e langa noi, este alaturi de noi :wink:
Fişiere ataşate
1038582763-mare.jpg
1038582763-mare.jpg (22.11 KiB) Vizualizat de 732 ori
doina_barsan

Mesajde mariro » 24 Dec 2005, 21:51

mariro

Mesajde irina165 » 25 Dec 2005, 21:06

Cele mai calde urari de bine, sanatate, putere de munca pentru cei care au facut posibile intalnirile noastre pe forum. Datorita lor mi-am facut atatia prieteni noi!! Sarbatori fericite si Craciun Fericit!!!
Fişiere ataşate
1100310361craciun46.jpg
irina165

Felicitare din resursele noastre

Mesajde emil » 25 Dec 2005, 22:58

Ma bucur ca multi dintre dumneavoastra ati simtit frumoasa nevoie de a transmite tuturor celor din grup, un gand bun insotit de o imagine pe care ati "pescuit-o" din lumea sabloanelor, a plasticurilor reci si impersonale.
Fara sa va reprosez nimic, va recomand cu prietenie sa va ganditi ca aveti langa voi o lume minunata pe care o educati, o invatati sa fie ea insasi, sa se indeparteze de artificialul ce ne ataca din toate directiile.
Am citit pe didactic povestea unui copil obligat sa "deseneze" numai dupa tipare, ingradit de aceleasi sabloane ce ii limitau lumea lui libera...
Va rog, ajutati pe copii/elevi sa fie ei insisi, incercand chiar dumneavoastra sa fiti calzi si lipsiti de conveniente.
Asa dorim sa fie politica didactic.ro. Asa va propun, ascuns pe unul din topicile forumului, dandu-va exemplu o felicitare simpla, construita cu ajutorul unui elev de clasa a 4-a, de la Cluj, pe care nu-l cunosc.
Inca odata va indemn: nu va lasati antrenati de lumea rece a sabloanelor inutile!!!
La multi ani!
Fişiere ataşate
cluj.jpg
Emil Onea
emil
Site Admin

Mesajde gina » 25 Dec 2005, 23:44

Pentru mine "spiritul" Craciunului de pe didactic a inceput sa dispara! :cry: Regret foarte mult acest lucru fiindca am crezut ca aici, pot gasi niste prieteni , anonimi intr-un fel, de care sa ma lege aceleasi lucruri!
Pentru mine , o felicitare ramane o felicitare, indiferent de cine si cum este facuta! :cry: :cry: Este foarte trist ca la niste felicitari transmise din inima sa se raspunda asa.
Si ce nu va place domnule Onea din faptul de a fi felicitat?! Cred ca s-au facut cu toata admiratia si simpatia pentru dv. aceste felicitari! Poate ca nu trebuiau facute daca nu stiti sa le apreciati! Imi cer scuze la toata lumea , dar eu asa gandesc !
gina

Mesajde doina_barsan » 26 Dec 2005, 00:07

Chiar asa,domnule Onea! Ce nu va place din faptul de a fi felicitat?! Modul in care ati fost felicitat?V-ati gandit ca noi am facut-o din suflet si din dorinta de a va aduce multumiri pentru ceea ce faceti ca administratori ai acestui site? De ce ar trebui ca toata lumea de pe didactic sa aiba gusturile dumneavoastra in materie de felicitari? Eu afirm cu tarie ca foarte multe felicitari de pe forum imi plac si pentru asta nu ma simt vinovata cu nimic. Cred ca pe multi dintre noi ne-ati jignit prin afirmatiile d-voastra de mai sus :( .
Cu parere de rau,
Doina Barsan
doina_barsan

Mesajde emil » 26 Dec 2005, 00:26

doina_barsan scrie:Chiar asa,domnule Onea! Ce nu va place din faptul de a fi felicitat?! Modul in care ati fost felicitat?V-ati gandit ca noi am facut-o din suflet si din dorinta de a va aduce multumiri pentru ceea ce faceti ca administratori ai acestui site? De ce ar trebui ca toata lumea de pe didactic sa aiba gusturile dumneavoastra in materie de felicitari? Eu afirm cu tarie ca foarte multe felicitari de pe forum imi plac si pentru asta nu ma simt vinovata cu nimic. Cred ca pe multi dintre noi ne-ati jignit prin afirmatiile d-voastra de mai sus :( .
Cu parere de rau,
Doina Barsan

Nu va suparati!
Sper ca ati inteles mesajul meu. Nu este legat nici de bunele dvs. intentii, nici de spiritul Craciunului.
Doresc foarte mult sa folosim resursele originale dincolo de sabloane. Avem la dispozitie mintea libera si deschisa a invataceilor nostri, pe care trebuie sa-i invatam sa lucreze, sa creeze, nu sa copieze modele sterile.
Trebuie sa-i invatam sa discearna intre frumos si urat, intre kitch si originalitatea unei lucrari gandite.
NOI trebuie sa fim in primul rand atenti si patrunsi de acest lucru, daca vrem ca si ei sa fie asa cum e bine si frumos.
Dodactic.ro a inceput sa fie invadat de lucrari facute aproape exclusiv din obiecte compilate din internet. Rog sa evitam pe cat posibil acest lucru.
Va roga sa ma iertati daca am profitat de momentul feliciarilor pentru a va atrage atentia la acest lucru.
Personal, prefer sa ofer o floare culeasa de pe camp sau din gradina, in locul "orhideelor" semiartificiale puse intr-un flacon cu stimulenti de crestere sau de supravietuire...
Inca odata va rog sa ma iertati si sa luati mesajele mele doar ca niste sfaturi, de care puteti sa tineti cont sau nu...
Spiritul Craciunului inseamna dragoste, liniste si toleranta, dar nu lipsa de ratiune...

Va doresc numai bine si frumos!
Emil Onea
emil
Site Admin

Mesajde mariro » 26 Dec 2005, 09:00

emil scrie:

Spiritul Craciunului inseamna dragoste, liniste si toleranta, dar nu lipsa de ratiune...

Va doresc numai bine si frumos!

Mie de obicei nu-mi place sa fiu "contra". Deci, ca sa nu dau dovada de "lipsa de ratiune", din "dragoste" si "toleranta" ma voi retrage de pe didactic in "liniste"! Unii mai ambitiosi sigur se vor bucura, poate unii vor regreta... Eu sigur voi regreta! :cry:
mariro

Mesajde catelutza » 26 Dec 2005, 23:18

Dragi si drage colege de forum, nu cred ca intentia d-lui Onea a fost aceea de a ne "trage de urechi" :lol: (sau asta a fost :?: :twisted: ). Eu, una, recunosc ca am postat cateva imagini de pe net pentru ca mi-au placut si vroiam sa vi le impartasesc. Folosirea net-ului pe post de "biblioteca de informatii, imagini, etc" nu o consider nicidecum lipsa de originalitate, pentru ca fiecare dintre noi triem informatiile pe care le gasim si le alegem pe cele care ni se potrivesc, care ne plac in acel moment etc. Si cred, cu mare convingere, ca asta e unul dintre rolurile net-ului :wink:
"Povestea" la care va refereati, d-nule Emil, este o poezie postata de mine, care...nu-mi apartine, este scrisa de un scriitor strain (nici macar nu-i stiu numele, mea culpa) si am primit-o si eu, la randul meu, de la altcineva...Daca dv doriti pe site numai lucruri PUR originale, sunteti mult prea idealist. :lol:
Si, colegelor care s-au suparat...va rog, nu este cazul, dl. Onea si-a spus doar o parere personala, asa cum facem toti, de altfel, sau cum ar trebui sa o facem :!: Trebuie sa o luam in considerare ..sau nu, fiecare dupa cum considera, dar nicidecum sa ne suparam.
Va doresc sarbatori fericite!
catelutza

Mesajde stanuta_grigorica » 27 Dec 2005, 10:02

Cele bune sa se-adune,
Cele rele sa se spele...

:oops:
Nu cred ca e constructiv sa ne suparam chiar acum...Pana la urma Didacticul e locul unde venim cu drag in cautare de informatii sau in cautare de prieteni!Eu sunt unul din cei ce regreta sincer 'retragerile"unor forumisti...Hai sa lasam supararea si sa ne gandim mai bine ca fara noi,didacticul nu ar exista!
La multi ani comunitatii DIDACTIC!
Imagine

PS.O felicitare e o felicitare!Motiv de bucurie si ganduri bune!
stanuta_grigorica

Mesajde mitzone » 31 Dec 2005, 16:31

Sa aveti un an nou plin de sanatate, bucurii si realizari profesionale! LA MULTI ANI!
mitzone

Mesajde matrescu » 03 Ian 2006, 19:31

Prieteni dragi,când am plecat în vacanţă,înainte de Crăciun, am lăsat aici pe Didactic, o atmosferă splendidă,parc'ă nu-mi venea să mă despart,iar acum, la întoarcere am găsit altă atmosferă, e păcat.
Poate am fost prea stresaţi, sper ca noul an să fie mai bun, aşa cum ni-l dorim fiecare......
Cel mai frumos dar,pe care majoritatea l-am primit,este sănătatea,dar greu îl realizăm,spun acest lucru pentru că am pierdut doi prieteni, pe neaşteptate, deci viaţa este SCURTĂ, iar anii-timpul: nu se mai întorc!
Timpul,să-l transformăm din duşman în prieten!
Timpul: cum să fac, să-l dau înapoi cu, măcar, 10 ani?
Ştiu că nu se poate,tocmai de aceea propun, să ne bucurăm de prezent,să încercăm să fim mai toleranţi,să lăsăm în urmă amintiri plăcute, să sperăm că ziua de mâine va fi pe gustul nostru,iar celui care nu mă lasă să "trăiesc", să aibă parte de ce-mi doreşte el mie.
Tuturor colegilor, indiferent de rang, vă doresc în noul an, în primul rând sănătate,căci restul vine de la sine!
"Tomorrow will be another day"
- Pe aripile vântului -
matrescu

Înapoi la Urari de sarbatoare