atasare link

Anunturile administratorilor, regulament, sugestii, propuneri, intrebari despre functionarea site-ului

atasare link

Mesajde mircea_vl55 » 22 Apr 2010, 07:07

-cine stie sa-mi raspunda cum atasez un link la un text mai vechi de pe didactic.ro(am uitat sa trec Lista cu inscrierea la un concurs interjudetean);multumesc!
mircea_vl55

Re: atasare link

Mesajde rofi3 » 22 Apr 2010, 20:57

Buna seara,

Link-ul vreti sa-l adaugati in corpul stirii sau in fiserul atasat?
rofi3
Site Admin

Mesajde emil » 23 Apr 2010, 12:57

mircea_vl55 scrie:-cine stie sa-mi raspunda cum atasez un link la un text mai vechi de pe didactic.ro(am uitat sa trec Lista cu inscrierea la un concurs interjudetean);multumesc!

Mesajele postate nu se pot modifica. Prin urmare nu puteti interveni pe postiturile vechi. Puteti insa sa publicati un mesaj nou la acelasi post, mesaj la care puteti adauga link.

Succes!
Emil Onea
emil
Site Admin

Mesajde mariro » 23 Apr 2010, 15:33

mircea_vl55 scrie:-cine stie sa-mi raspunda cum atasez un link la un text mai vechi de pe didactic.ro(am uitat sa trec Lista cu inscrierea la un concurs interjudetean);multumesc!

Mergi la mesajul vechi pe care l-ai scris, si vezi in dreapta sus Citeaza sau quote. Dai clic acolo si aplici la mesajul tau linkul pe care ai uitat sa-l pui! Succes!
mariro

Mesajde emil » 23 Apr 2010, 21:08

Buna ziua
Nu vreau sa fac un caz din acest topic, dar vreau sa intelegeti ca nu puteti modifica o stire veche. Singura solutie este republicarea stirii. Nu va recomand optiunea dea va "cita" propria stire pentru republicare. Operatia de "citare" se foloseste atunci cand vreti sa faceti un comentariu asupra unui text publicat de o alta persoana. Copiati textul cu "copy" si reveniti cu el intr-un mesaj nou pentru ca asa este mai corect si mai elegant.
Ceea ce am adus in discutie nu este o obligatie ci o recomandare.

Succes!
Emil Onea
emil
Site Admin

Înapoi la Despre site