desi stiu ca sunt probleme mai serioase ca cea propusa de mn, va rog sa imi dati si mie niste sfaturi.
e prima mea inspectie si prin urmare am mari emotii...
in ziua inspectiei am ore doar cu micuti (cls. 3-4). ce fac la o clasa de a 4-a fac si la cealalta, dar mi s-a spus ca la inspectie sa fac activitati diferite.
eu inteleg prin asta cele 4 skills: reading, writing, speaking... inteleg bine oare, sau se refera la tipul de lectie (de consolidare, de transmitere de noi cunostinte etc)?
eu sunt la un capitol recapitulativ si are doar exercitii... si vreau sa le fac mai interactive. ceva de genul: cantece, joc pe calculator sau, fiind la imbracaminte, sa la dau o fisa in care trebuie sa decupeze si sa imbrace un baiat si o fata asa cum scrie acolo... fiind la un astfel de capitol nu am un text pa care sa il citesc..pot la una din clase sa le duc eu fisa cu un text de citit la prima vedere dar in care sa recapitulam lucruri invatate?
sunt ok astfel de activitati la o ora de inspectie?
va rog dati-mi sfaturi.. folosesc manualul set sail, cls 3-4 si sunt la cap: modular revision 4. daca cineva foloseste acest manual si are idei astept sugestiile dumneavostra.
va multumesc anticipat