gabriela7 scrie:Revin cu o intrebare. Am lucrat in ppt 2007 si nu reusesc sa-l transform in pps nici cum, cred ca gresesc undeva.
Aici imi dau si eu cu parerea pentru ca si eu utilizez in ultimul timp tot versiunea 2007 a pachetului Office si recunosc ca m-am familiarizat cu oarecare dificultate cu el (si inca il mai "descopar").
Revenind la intrebarea ta, exista un buton office in coltul din stanga sus, chiar langa optiunea de salvare (care are iconita aceea cu discheta). Este chiar butonul acela rotund, mai mare decat toate celelalte, in care sunt desenate cele 4 patratele colorate diferit - logoul Office-ului. Dand un click stg pe el se va deschide in jos o lista de optiuni, dintre care a patra este cea cautata, respectiv "Save as". Ajungi pe optiunea respectiva si automat (sau cel mult dupa un click stg) se deschide o noua lista de optiuni din care alegi versiunea de powerpoint show (denumita prescurtat pps). Mai departe, calea e simpla, ca la orice salvare: alegi directorul in care sa salvezi, denumirea si OK.
Sper ca ti-am fost de folos.