va rog sa-mi spuneti pasii prin care pot trimite articole pe site. Am intrat pe profilul meu, dar de acolo nu imi arata nimic cum ca as putea trimite ceva; asa ca nu ma mai descurc.
multumesc, maria
mariacosmina scrie:va rog sa-mi spuneti pasii prin care pot trimite articole pe site. Am intrat pe profilul meu, dar de acolo nu imi arata nimic cum ca as putea trimite ceva; asa ca nu ma mai descurc.
multumesc, maria
ana_maria_dinu scrie:Doresc sa sterg "Planificarea calendaristica Religie, clasele I-VII" propusa de mine pentru anul scolar 2009-2010 deoarece am folosit ca model planificarea altei colege, care a postat-o mai intai pe didactic.ro. Intentionam sa fiu de folos, dar nu am fost... Asa ca doresc sa nu mai ramana postata pe site in cadrul sectiunii curriculum, Filosofie-Religie, materialul propus de mine! Il puteti stege dvs, unul din administratori! Va rog foarte mult!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
feliwhy scrie:Nu reusesc sa postez un material pe didactic. Este format pps si are 2.74MB. Care este problema?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator