trimitere articole

Anunturile administratorilor, regulament, sugestii, propuneri, intrebari despre functionarea site-ului

trimitere articole

Mesajde mariacosmina » 05 Aug 2009, 18:02

va rog sa-mi spuneti pasii prin care pot trimite articole pe site. Am intrat pe profilul meu, dar de acolo nu imi arata nimic cum ca as putea trimite ceva; asa ca nu ma mai descurc.
multumesc, maria
mariacosmina

Re: trimitere articole

Mesajde emil » 05 Aug 2009, 22:22

mariacosmina scrie:va rog sa-mi spuneti pasii prin care pot trimite articole pe site. Am intrat pe profilul meu, dar de acolo nu imi arata nimic cum ca as putea trimite ceva; asa ca nu ma mai descurc.
multumesc, maria

Va recomand sa citi cu atentie prima pagina a site. Veti gasi clarificari

Succes!
Emil Onea
emil
Site Admin

Stergere materialelor aprobate

Mesajde ana_maria_dinu » 30 Sep 2009, 11:33

Doresc sa sterg "Planificarea calendaristica Religie, clasele I-VII" propusa de mine pentru anul scolar 2009-2010 deoarece am folosit ca model planificarea altei colege, care a postat-o mai intai pe didactic.ro. Intentionam sa fiu de folos, dar nu am fost... Asa ca doresc sa nu mai ramana postata pe site in cadrul sectiunii curriculum, Filosofie-Religie, materialul propus de mine! Il puteti stege dvs, unul din administratori! Va rog foarte mult!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
ana_maria_dinu

Re: Stergere materialelor aprobate

Mesajde emil » 30 Sep 2009, 11:43

ana_maria_dinu scrie:Doresc sa sterg "Planificarea calendaristica Religie, clasele I-VII" propusa de mine pentru anul scolar 2009-2010 deoarece am folosit ca model planificarea altei colege, care a postat-o mai intai pe didactic.ro. Intentionam sa fiu de folos, dar nu am fost... Asa ca doresc sa nu mai ramana postata pe site in cadrul sectiunii curriculum, Filosofie-Religie, materialul propus de mine! Il puteti stege dvs, unul din administratori! Va rog foarte mult!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Buna ziua,

Am sters la solicitarea dvs. dar si pentru faptul ca sunteti acuzata de plagiat!
Va atrag atentia sa nu repetati astfel de...tehnici!
Emil Onea
emil
Site Admin

Mesajde feliwhy » 09 Ian 2010, 21:58

Nu reusesc sa postez un material pe didactic. Este format pps si are 2.74MB. Care este problema?
feliwhy

Mesajde emil » 10 Ian 2010, 10:26

feliwhy scrie:Nu reusesc sa postez un material pe didactic. Este format pps si are 2.74MB. Care este problema?

Verificati daca nu cumva aveti virusi pe calculator.
Nu postati materialul in timp ce este deschis.
Dati un nume scurt, fara diacritice, materialului.
Dimensiunea trebuie sa fie sub 5M, mai bine sub 4.5M.
Respectati intocmai pasii de postare.

Din cate vad, aveti experienta in postarea de materiale, prin urmare, mai incercati.

Succes!
Emil Onea
emil
Site Admin

Înapoi la Despre site