material respins de 3 ori

Anunturile administratorilor, regulament, sugestii, propuneri, intrebari despre functionarea site-ului

concurs national organizat de sc 11 buzau a fost respins de

Mesajde eugeniastnc » 06 Dec 2009, 19:50

:xde sfintele pasti la aceeasi scoala s-a desfasurat concursul invierea domnului cu participanti din 35 judete.raspunsul respingerii a fost stire incompleta cine sunt organizatorii.cred ca va inchipuiti ca la fiecare am tot adaugat .dv ce credeti? astept opinii la adresa [cenzurat , va rog comunicati prin mesaj privat]astept opiniile celor care au participat la precedentul concurs de pasti.
..
eugeniastnc

material respins de 3 ori

Mesajde eugeniastnc » 06 Dec 2009, 19:58

:rollrevin cu amanuntul ca de 3 ori a fost respins concursul.daca doriti sa vedeti motivele
respingerii intrati pe [cenzurat , reclama site] scriind sus in bara.sarbatori fericite!
eugeniastnc

Re: respins de 3 ori

Mesajde rofi3 » 06 Dec 2009, 21:26

Buna seara,

Daca doriti va exprimati opinia in legatura cu respingerea concursului dvs, va rog sa ne trimiteti un mesaj pe webmaster@didactic.ro
rofi3
Site Admin

Re: material respins de 3 ori

Mesajde emil » 07 Dec 2009, 00:58

eugeniastnc scrie::rollrevin cu amanuntul ca de 3 ori a fost respins concursul.daca doriti sa vedeti motivele
respingerii intrati pe [cenzurat , reclama site] scriind sus in bara.sarbatori fericite!

Nu stiu de unde reveniti cu aceasta observatie.
Ati vazut foarte bine cine v-a respins stirea si ce observatii vi s-au adus.
Am mentionat, la una din postari, ca ati publicat o stire lipsita de credibilitate deoarece foloseati site si suport ce nu ne intereseaza sau pe care le puteati folosi pentru reclama ...
In plus, ati publicat de alte doua ori o aceeasi stire in care nu dadeati date suficiente.
Oricum, concursul dvs. este la final, aveti suport de lucru, prin urmare nu trebuie sa va faceti probleme.

Succes!
Emil Onea
emil
Site Admin

Înapoi la Despre site